Cine sunt prezentatorii primei emisiuni de stand-up din România

Ultima actualizare:

Antena 1 introduce în grija sa de programe o nouă emisiune de divertisment. Curajoși din toate colțurile țării, dornici să demonstreze că pot glumi pe seama oricărui subiect, într-o manieră originală vor urca pe scena de la Stand-Up Revolution. Prima ediția va avea loc pe 16 februarie. Iată cine sunt prezentatorii emisiunii!

Jurații emisiunii Stand-Up Revolution Sursă: Antena 1
Jurații emisiunii Stand-Up Revolution Sursă: Antena 1

Teo, Vio, Costel și Dan Badea sunt cei patru jurați responsabili să găsească următorul nume mare din istoria stand-upului. Prezentatorii care vor discuta cu participanții în culise, dar și după e momentele de pe scenă ajung la final vor fi Șerban Copoț, fost membru al formației Animal X și actrița Ilona Brezoianu. 

Șerban Copoț nu este străin emisiunilor de divertisment, însă actrița Ilona Brezoianu se află pentru prima dată în postura de prezentatoare. În ciuda faptului că este emoționată, ea așteapt cu nerăbdare începerea show-ului. Este sigură că fiecare dintre concurenți va da tot ce are mai bun pentru a-i impresiona pe jurați. 

Șerban Copoț și Ilona Brezoianu Sursă foto: Antena 1
Șerban Copoț și Ilona Brezoianu Sursă foto: Antena 1

Ne-am distrat foarte tare și am râs mult la filmări. Am devenit un fan al stand-upului, deși înainte nu pot spune că îmi plăcea.”, a declarat Ilona.

Șerban Copoț este fericit pentru faptul că va reveni pe micile ecrane într-un format proaspăt și plin de comedie. 

Atmosfera este una extraordinară în culisele Stand-up Revolution, s-a râs foarte mult la filmări. Emisiunea asta, spre deosebire de alte emisiuni de umor, se bazează doar pe fenomenul de stand-up. A fost o reală plăcere să descopăr, alături de jurați, oameni foarte talentați care au debutat aici. Se vor produce mari surprize, și publicul va putea vedea asta încă din primul episod. Avem oameni care nu sunt de naționalitate română și performează extraordinar de bine, dar și oameni care au mai încercat sau care încearcă pentru prima dată să facă stand-up în cadrul emisiunii. La ora actuală, acest show mi se pare cea mai bună metodă de relaxare. Umorul românesc are atâtea valențe încât merită urmărit. ”, a declarat prezenatorul.

Teo, Vio, Costel și Dan Badea, cei patru jurați ai emisiunii 

Teo, Vio, Costel și Dan Badea sunt cei patru jurați care au sarcina dificilă de a găsi viitorul nume care ar putea scrie istorie în domeniul stand-upului românesc. Deși Vio, Costel și Teo nu sunt obișnuiți cu studiourile de filmare pentru că ei nu au fost implicați până în prezent în programe tb de anvergură, s-au adaptat foarte ușor, iar încet, încet, au început să se simtă "precum peștele în apă".

Deși mă asteptam ca jurații să fie într-o oarecare măsură copleșiți de studioul de televiziune, nefiind obișnuiți cu domeniul asta, au fost ca peștii în apă, s-au comportat foarte frumos cu toți concurenții, ceea ce m-a bucurat", a declarat Șerban Copoț. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net