Click! detonează bomba: Bătaie la Antena 1! Doi prezentatori s-au luat la trântă în culisele unei celebre emisiuni

Ultima actualizare:

Scandal de proporții în Antena 1! S-a lăsat cu bătaie, îmbrânceli și a căzut decorul din culise! Click! vă spune totul despre cel mai recent incident care a avut loc în televiziune. Detaliile sunt de-a dreptul halucinante!

Scandal de proporții la Antena 1
Scandal de proporții la Antena 1

Șerban Copoț și Robert Tudor, scandal în culise la iUmor

Din confortul canapelei noastre, totul pare roz și taaare frumos la TV. Surpriză, căci nu este deloc așa, ba chiar din contră! Click! vă prezintă culisele celui mai recent scandal care zguduie din temelii Antena 1. Se pare că moderatorul iUmor, Șerban Copoț, s-a luat la trântă, la propriu, cu Robert Tudor. 

Subiectul este simplu: Șerban Copoț s-a gândit că poate rămâne fără postul de la Antena 1, motiv pentru care a trecut la atac. Glumele deplasate au degenerat și scandalul a prins forme colosale în culisele emisiunii iUmor de la Antena 1.  Se pare că între fostul solist al trupei Animal X și magicianul Robert Tudor s-a declanșat un conflict care se va lăsa cu concedieri!

Șerban Copoț
Șerban Copoț

Chiar dacă emisiunea de la Antena 1 este plină de glume și oameni haioși, iată că, totuși, în culisele iUmor se întâmplă și lucruri neplăcute. Și acum să intrăm în acțiune fix pe momentele subiectului, cum s-ar spune! De la venirea în echipă a magicianului Robert Tudor, lui Șerban Copoț i s-a părut că poziția i se clatină și că trebuie neapărat să riposteze, dacă nu vrea să fie out. Se aude că cei doi nu s-au înțeles foarte bine și, spre finalul sezonului, s-a lăsat cu un super conflict care ar putea duce la concedierea fostului concurent de la Românii au talent.

Scandalul a ajuns la urechile șefilor

Sursele Click! spun că a fost un mare scandal în culise la iUmor, iar scandalul dintre cei doi a luat amploare, căci Șerban, care e mai vechi, crede că Robert vrea să îi ia locul ca și coprezentator. S-au făcut multe schimburi dure de replici, s-a creat chiar o îmbrânceală între fostul solist de la Animal X și magician și s-a lăsat cu decoruri dărâmate, cu monitoare și camere căzute, dar și cu vorbe grele. Cei doi mai aveau puțin și se băteau mai ceva ca în galele WWA!

Magicianul Robert Tudor
Magicianul Robert Tudor

Din fericire, cei din jur i-au despărțit. Conflictul dintre ei se pare că are, totuși, rădăcini mai vechi și a fost de ajuns o remarcă sau o glumă spusă într-un moment nepotrivit ca să se ajungă la ochi scoși. La figurat, nu vă faceți griji, căci fiecare a rămas cu trăsăturile intacte! După acest eveniment s-ar putea că Robert să nu mai participe la următorul sezon al emisiunii, cazul lor ajungând, deja, la șefii lor. Chiar dacă sunt în regim de colaborare la Antena 1, cei doi nu au voie să se comporte într-un asemenea hal. Mai mult, nu știm dacă ați băgat de seamă, dar cei de la emisiunea Antenei 1 au și un slogan ciudat care acum se potriveste cu această întâmplare neobișnuita care a avut loc între cele două vedete de televiziune. Sloganul sună așa: „iUmor sau te omor”! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net