El e câștigătorul Stand-Up Revolutions! Gluma care i-a adus 20.000 de euro

Ultima actualizare:

Câștigătorul Stand-Up Revolution! 11 finaliști s-au bătut pentru a găsi gluma perfectă pentru finala din 2022. Emisiunea de pe Antena 1 a avut parte de un deznodământ încins, lineup-ul fiind unul de excepție.

Câștigătorul Stand-Up Revolution
Câștigătorul Stand-Up Revolution

Emoțiile, glumele savuroase și surprizele s-au ținut în lanț și în marea gală Stand-Up Revolution. Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea au avut întâlniri de gradul zero cu finaliștii lor și au trăit cu mari emoții ultimul act al sezonului.

În timp ce Maria Popovici și Costel au avut un singur finalist, pe Mirel Popinciuc, respectiv Johny Romano, ceilalți jurați au fost reprezentați de mai mulți concurenți care s-au bătut pentru premiul de 20.000 de euro și trofeul show-ului de stand-up.

„10 stand-up-eri și concurentul meu – un băiat pe care îl cunoaștem de undeva! Asta o să fie finala pentru mine“, a exclamat Costel, înainte finala emisiunii de la Antena 1.

Cine a câștigat finala Stand-Up Revolution. Momentul lui Johny Romano

În finala Stand-Up Revolution, sezonul 2, Johny Romano i-a surprins pe toți cu roast-ul pe care i l-a făcut lui Mădălin Cîrje.

„Fratele meu, iartă-mă că sunt pe capul tău. Nu știu de ce mă uit în sus ca și cum ai murit… Ți-am spus că o să fiu pe capul tău toată viața, pentru că te-ai luat de pantofii mei“, a spus cântărețul care a lansat, în 2022, melodia Iasomnie, alături de Connect-R.

Un alt moment interesant a fost oferit de Mirel Popinciuc. Concurentul Mariei Popovici a stârnit numeroase zâmbete prin stilul său nonconformist.

Mirel Popinciuc este în finala din 2022
Mirel Popinciuc este în finala din 2022

„Mamaia mea avea o vorbă: «Când două florărese se bat, al treilea ești tu și le furi florile». Bine, nu era neapărat o vorbă din popor, cât instrucțiuni concrete pentru mine, știi?!? «Mirele, mâine, când mergem în piață, cât timp mă iau eu de păr cu Sandokana, ‘să ciupești’ și tu crizantemele de la ea, de îmi plac mie mult și nu mi le aduc ăștia niciodată».

Practic, eu, la opt ani, am învățat ce înseamnă presiunea. Voi știți câtă presiune e pe un copil de opt ani care trebuie să fure crizanteme, el neștiind neapărat care sunt crizantemele?!?“, a explicat Mirel Popinciuc.

Teodora Nedelcu și Sorin Șetreanu au reprezentat echipa lui Teo. Comediantul a avut mare încredere în materialele pe care aceștia și le-au pregătit pentru ultima bătălie a competiției.

Teodora Nedelcu este în finală
Teodora Nedelcu este în finală

„Mi se pare oribil unde s-a ajuns cu jignitul și cât de ușor am ajuns să jignim oamenii. Săptămâna trecută, am fost oprită de poliție, se uitau la actele mele, după aceea, s-au uitat la fața mea și au zis: «Mamă! Dar cât alcool ai băgat mă, fată?!». Și… am fost la modul: «Jesus! Acum, dacă sunt urâtă, nu trebuie să mă faci și boschetară!

Pentru că, eu, dacă te-am văzut pe tine că ești polițist, n-am început cu ironia – să te întreb dacă ai citit ‘Crimă și pedeapsă’ a lui Dostoievski»“, a spus Teodora Nedelcu în numărul prezentat în finală.

Cine a câștigat finala Stand-Up Revolution 2022

Vio a avut trei concurenți care au ajuns în ultima etapă a show-ului de stand-up: Dan Birtaș, George Dumitru și Florin Gheorghe.

Dan Birtaș are un stil unic în stand up-ul românesc
Dan Birtaș are un stil unic în stand up-ul românesc

„Era foarte palpitant la început! De fiecare dată când ieșeam în oraș, ne întâlneam întâmplător cu motocicliști din trecutul ei. Tot timpul era altul, tot timpul numele lui era: «Un prieten vechi, liniștește-te!».

Dar anii au trecut și simt că ne-am schimbat amândoi puțin. Eu am început să merg la psiholog, încă aștept să-mi iasă rezultatele și ne-am și căsătorit”, a povestit Dan Birtaș în numărul pregătit de el, explicând care a fost motivul pentru care ar fi decis să se însoare.

Ioana State, Mădălin Cîrje, Mario Nistor și George Mesaroș sunt cei patru finaliști pe care a mizat Dan Badea.

 Ioana State
Ioana State

„Încă există oameni care se miră că femeile nu se pricep la mașini. A mers zilele trecute un prieten cu mașina mea și mi-a zis la un moment dat: «Trebuie să-i faci geometria» și i-am spus: «Du-te, mă, de aici, că am făcut-o în clasa a VII-a». Nu mă pricep, eu știu să-i bag benzină, atât!

M-a costat câteva sute până să-mi dau seama că motorina și benzina nu înseamnă același lucru… Eu, când auzeam de diesel, mă gândeam la actorul acela din filmul Furios și Iute“, a glumit Ioana State în finala Stand-Up Revolution.

Mădălin Cîrje a câștigat Stand-Up Revolution. Numărul care i-a adus 20.000 de euro

Marea finală Stand-Up Revolution, difuzată vineri, începând cu ora 23:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY, a fost câștigată de Mădălin Cîrje. Comediantul din echipa lui Dan Badea a impresionat atât prin numărul său, cât și prin povestea de viață.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net