Costel, arestat în timpul emisiunii ”Stand-Up Revolution”! A fost săltat de mascați!

Ultima actualizare:

Comediantul Costel Bojog dă tuturor emoții maxime în această seară, în cel de-al șaptelea episod “Stand-Up Revolution”!Comediantul este săltat de mascați, direct de pe scena emisiunii, iar o polițistă blondă îi pune cătușele!

Costel Bojog e săltat de mascați de pe scena Stand-Up Revolution Sursa: Instagram
Costel Bojog e săltat de mascați de pe scena Stand-Up Revolution Sursa: Instagram

Cel de-al episod al showului Stand-Up Revolution, de la Antena 1, debutează în forță în această seară, de la ora 22.30! Comediantul Costel Bojog este protagonistul unui moment savuros, ca de obicei!

De data aceasta, toată lumea rămâne fără grai când umoristul este încătușat, direct pe scenă. O blondă răpitoare, îmbrăcată în polițistă, îi pune cătușele, iar Costel iese săltat de mascați din scenă, sub privirile mirate ale colegilor jurați, care nu prea mai știu dacă e comedie sau realitate!

L-au saltat pe Costel! S-a legat Costel!”, exclamă colegii comendiantului.

Acesta o drege cu o glumă, spusă la ieșirea din scenă!

Mi-au legat cununiile!”

Andrei Ciobanu, Nea Mărin și Anca Serea, invitați!

Noul episod de audiții Stand-Up Revolution va fi deschis, în această seară, de un alt comendiant cunoscut, Andrei Ciobanu. Acesta va urca pe scena celebrului show de umor în calitate de invitat special.

Jurații Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea s-au arătat entuziasmați atât de glumele comediantului, cât și atențiile culinare, pe care acesta le-a adus la o degustare în platou. Andrei Ciobanu a pregătit un material savuros de stand-up, în stilul caracteristic, cu experiențe inedite din copilăria lui.

Tot diseară, pe scena Stand-up Revolurion vor mai performa: Anca Serea, Nea Mărin și fiica lui, Larisa Barbu, Vlad Bieltz, Roxana Maya, Sonia Ferrari Paul Szabo, Gabriel Dogaru, Simon Sage și Raul Vodă.

În emisiunea din această seară, telespectatorii vor afla și care sunt concurenții calificați în Bootcamp.

Cine e Costel Bojog?

Costel Bojog este unul dintre cei mai apreciați comedianți de la noi din țară.

Umoristul are o experiență în lumea stand-up-ului de peste 18 ani. Debutul în stand-up și l-a făcut în compania unor nume celebre, precum: Octavian Strunilă, Mihai Bobonete și Cătălin Bordea.

Ţin minte că am avut un feedback foarte mișto din partea oamenilor din sală şi cei care făceau stand-up acolo şi mi-au insuflat foarte multă încredere”, și-a amintit comediantul despre prima lui experiență pe scenă.

Costel Bojog s-a născut pe 12 martie 1982, la Bacău. În vârstă de 40 de ani, acesta a venit în Capitalăcând era adolescent și a decis să se înscrie la Facultatea de Automatică și Calculatoare, din cadrul UPB.

A urmat cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică, fiind atras de domeniul artistic. După absolvire, Costel a început să meargă la spectacole și apoi să urce pe scenă. Comediantul are o relație cu Ana Liudmila Bojog, care se ferește, însă, de aparițiile publice. Cei doi au împreună trei copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net