Festival de ironii savuroase, după ce Stand-up Revolution a fost anulat

Ultima actualizare:

Fanii au primit o lovitură puternică după ce show-ul Stand-up Revolution a fost anulat de Antena 1, iar ironiile acide au invadat rețelele de socializare. 

image

Emisiunea Stand-up Revolution a fost anunțată în urmă cu câteva săptămâni de către Antena 1, dar trustul a decis să o scoată complet din grilă cu doar două zile înainte de premieră.

Fanii și comedianții care făceau parte din show au fost extrem de dezamăgiți, dar au știut să facă haz de necaz în cel mai savuros mod posibil.

Pasionații de stand-up așteptau cu sufletul la gură emisiunea, care fusese anunțată cu câteva săptămâni în urmă de Antena 1 că va avea marea premieră pe 16 februarie.

Show-ul ar fi urmat să îi aibă ca jurați pe cei mai îndrăgiți actori de stand-up, Teo (Claudiu Teohari), Vio (Viorel Dragu), Costel Bojog şi Dan Badea.

Mare a fost surpriza fanilor, când, spre dezamăgirea lor, trustul a decis să difuzeze filmul "Prințul Persiei", în loc de Stand up Revolution. 

Această situație a generat un val de glume și ironii extraordinar de hilare, care au luat cu asalt rețele de socializare. Teo, Vio, Costel  și Dan Badea nu s-au putut abține să nu se alăture fanilor cu câteva meme-uri pe seama anulării show-ului și care au făcut deliciul utilizatorilor de pe social-media. 

Emisiunea Stand-up Revolution urma să descopere comedianții talentați ai României

Emisiunea Stand-up Revolution fusese anunțată cu mare fast de trustul Intact, iar Serban Copoț, unul dintre prezentatorii show-ului, a vorbit despre atmosfera extraordinară din timpul filmărilor, fapt ce a sporit anticiparea fanilor.

Emisiunea Stand-up Revolution a fost gândită ca un show în acre stand-uperii amatori își pot demonstra talentul în fața unor profesioniști, precum Teo, Vio, Costel și Dan Badea. 

Formatul părea unul de succes și promitea divertisment de calitate. Juriul avea dificila sarcnă de alege următorul mare comediant de stand-up al Românie. Din păcate fanii nu au mai avut parte de Stand-up Revolution, iar momentan trustul Intact nu a dat un motiv pentru scoaterea din grilă a show-ului. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net