Reacția ironică a lui Teo după ce emisiunea "Stand-Up Revolution" a dispărut subit din grilă

Ultima actualizare:

Prima emisiune de stand-up din România trebuia să aibă premiera pe 16 februarie la Antena 1. Din păcate, prezentatorii emisiunii au primit o veste proastă cu o zi înainte ca show-ul de divertisment să fie difuzat pe micile ecrane. Se pare că trustul Intact a decis ca emisiunea de stand-up să nu mai fie difuzată. 

Juriul emisiunii Stand-Up Revolution Sursă foto: Antena 1
Juriul emisiunii Stand-Up Revolution Sursă foto: Antena 1

Emisiunea lui Teo, Vio, Costel și Dan Badea a fost scoasă din grilă și nu va mai fi difuzată de loc. Ea ar fi trebuit să aibă premiera miercuri, 16 februarie. Unul dintre cei care ar fi urmat să facă parte din juriul emisiunii a avut o reacție ironică pe contul personal de Instagram.

Vio, reacție ironică după ce emisiunea a fost scoasă din grijă

Teo a distribuit o imagine în care a făcut referire la situația ingrată în care s-a aflat Mircea Geoană în anul 2009 atunci când s-a bucurat prematur pentru câștigarea alegerilor prezidențiale, iar a doua zi dimineață. în urma numărării votului, Traian Băsescu a fost desemnat președinte.

"Mulțumim pentru un sezon excepțional, ați fost cei mai țări. Din păcate, emisiunea se încheie aici.Vă iubim!", a fost mesajul ironic al lui Teo.

Teo, Vio, Costel și Dan Badea erau cei care ar fi trebuit să facă parte din juriul emisiunii,  iar Șerban Copoț și actrișța Ilona Brezoianu ar fi urmat să fie prezentatori. Din motive nemenționate public, trustul Intact a decis să elimine, în ultim moment, emisiunea din grilă și să ofere telespectatorilor filme artistice, nu un show de divertisment. 

image

Șerban Copoț vorbea la superlativ despre atmosfera de la filmările emisiunii, însă iată cî telespectatorii nu vor avea șansa să vadă rezultatul muncii depuse de juriu, prezentatori și concurenții care au încercat să demonstreze că merită o șansă la titlul de cel mai bun stand-upper. 

  ”Atmosfera este una extraordinară în culisele Stand-up Revolution, s-a râs foarte mult la filmări. Emisiunea asta, spre deosebire de alte emisiuni de umor, se bazează doar pe fenomenul de stand-up. A fost o reală plăcere să descopăr, alături de jurați, oameni foarte talentați care au debutat aici. Se vor produce mari surprize, și publicul va putea vedea asta încă din primul episod. Avem oameni care nu sunt de naționalitate română și performează extraordinar de bine, dar și oameni care au mai încercat sau care încearcă pentru prima dată să facă stand-up în cadrul emisiunii. La ora actuală, acest show mi se pare cea mai bună metodă de relaxare. Umorul românesc are atâtea valențe încât merită urmărit", declara Șerban Copoț.   

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net