Pui poze pe InstaStory? Ai grijă la următoarea actualizare a aplicației

Instagram stories, locul oportun unde pozele cu noi, cu cafeaua, cu pisica sau din călătorii ajung să fie văzute de către urmăritorii pe care-i avem. Ba chiar mai mult, aceștia ne reacționează la povești, devenind foarte greu să ținem seama prietenilor care au râs cu noi.

instagram story jpg

Ce a pregătit Instagram pentru cei care-și pun pozele la Story?

Instagram se pregătește să lanseze o nouă funcție pe care o numește Private Story Likes, care vă permite să apreciați Insta Story-ul cuiva fără a le trimite un mesaj privat. Anterior, orice răspuns pe care l-ați trimis cuiva despre o poveste, indiferent dacă era un emoji sau un mesaj scris, apărea ca răspuns în căsuța pentru mesajele private; cu această nouă funcție, puteți arăta o oarecare apreciere pentru o poveste fără a înfunda mesajele private ale utilizatorului.

„Așa că acum, pe măsură ce parcurgeți poveștile, între trimiterea mesajului și acel avion de hârtie, va exista o pictogramă sub forma unei inimi. Iar dacă apeși pe el, îi va trimite autorului acelei povești un like, iar acel like va apărea în foaia de vizualizare, nu în mesajele private pe care le ai cu acesta.”, a transmis CEO-ul Instagram, Adam Mosseri, într-un videoclip de pe Twitter

De altfel, story-urile nu vor mai avea o pictogramă care contorizează persoanele care au dat like, care este o abordare în mare măsură diferită de ceea ce a ales Instagram pentru newsfeed-ul utilizatorilor.

Instagram a petrecut mai bine de doi ani testând ascunderea numărului de likes pe feedul principal înainte de a lua decizia de a le lăsa activate în mod implicit, chiar dacă utilizatorii pot opta pentru a le ascunde în postările lor. Mai pe scurt, în setările postărilor pe care le ai, poți seta dacă numărul total de likes pe care le ai va fi vizibil publicului sau nu.

Pentru aprecierile pentru Povești, nu veți vedea un număr public, deși puteți vedea cine a lăsat un like la story-ul cu pisica atunci când vă uitați la foaia de vizualizare a unei povești. „Ideea aici este să vă asigurați că oamenii își pot exprima mai mult sprijin unii pentru alții, dar și să curățați puțin DM-urile”, a spus Mosseri.

❤️ Private Story Likes ❤️Starting to roll out today, you can now send some love by liking people’s stories without sending a DM. Likes on stories are private and do not have counts. Rather, they appear as hearts next to people’s handles in your Stories view sheet. 🙏🏼 pic.twitter.com/l56Rmzgnnw

— Adam Mosseri (@mosseri) February 14, 2022

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net