Trupa Animal X se reunește. Ce i-a determinat pe cei trei simpatici să ia această decizie

Ultima actualizare:

Animal X a fost o trupă românească de muzică pop/dance, înființată în anul 1999, și care s-a bucurat de un real succes până în anul 2015 când, din cauza unor certuri, au luat-o pe drumuri separate.

Animal X se reunește. Foto: Click.
Animal X se reunește. Foto: Click.

Animal X a fost prima trupă din țară care a fost premiată la MTV Europe Music Awards. Trupa a lansat 8 albume de studio și mai multe hit-uri printre care: „N-am crezut”, „Iubirea mea”, „Pentru ea”, „Fără tine”, „Să pot ierta”, „Mai mult ca oricând”, „Băieți derbedei”, „Balada”, „Nisip purtat de vânt”.

În 1999 a avut loc prima apariție oficială a formației „Animal X” compusă din Vierme, Șopârlă și Hienă la televiziunea constănțeană “TV Neptun”. Publicul i-a apreciat pe cei trei simpatici și a mai fost doar un pas până la un succes răsunător al trupei. Din păcate, din cauza unor certuri, cei trei au luat decizia, în 2015, să meargă pe drumuri separate.

Trupa se reunește la 12 ani de la destrămare

La mai bine de 12 de ani de la destrămarea trupei, artiștii vor să o readucă în atenția publicului. „Ieri am sărbătorit 24 de ani de la momentul înființării oficiale a trupei. Așa facem în fiecare an, ne întâlnim.. Evident că ne este dor de stat în studio, de scenă. Noi nu ne-am despărțit, doar am luat o pauză. La un moment dat o să revenim. (n.r. revenirea) o să fie pur și simplu de hobby, cu muzică, care să ne placă în principal nouă, fără să mai căutăm niciun fel de topuri, niciun fel de radiouri, niciun fel de… Acum te ajută online-ul suficient de mult. Dacă lumea vrea să audă ce este de cântat, te poate găsi și aprecia, fără să mai fi nevoit să apelezi la clasicele metode de promovare. Deci, da! Va fi așa, o muzică de suflet. Nu vom mai căuta acel mainstream. Noi le reorchestrăm de când am trecut la varianta live, am reorchestrat piesele acestea”, aspus Șerban Copoț, la Antena Stars.

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea emisiun jpg
Dan Negru a lăsat Antena pentru Kanal D Sursa Kanal D
banner pique shakira png
adelina pestritu webp
ana odagiu jpg
gina si smiley fb 1 jpg