Transformarea spectaculoasă a lui Rebel Wilson! Cum arată actrița după ce a slăbit 31 de kilograme

14 martie 2022 10:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Premiile BAFTA au fost decernate duminică, 13 martie, iar marea câștigătoare a ediției a fost pelicula Dune, recompensată cu cinci trofee la categoriile tehnice. Decernarea premiilor nu a fost lipisită de comentarii savuroase, iar actrița Rebel Wilson, cea care a prezentat gala, s-a aflat în centrul atenției. 

Rebel Wilson a prezentat gala Premiilor BAFTA și a reușit să obțină atenția tuturor celor prezenți în salp, dar și a telespectatorilor din fața micilor ecrane. Vedeta a reușit să slăbească nu mai puțin de 31 de kilograme în timp-record, iar rochia roșu aprins pe care a ales-o i-a venit ca turnată și i-a accentuat frumusețea.

Rebel a dezvăluit, pe un ton glumeț, care a fost motivul care a determinat-o să slăbească atât de dramatic, însă nu toți au gustat glumele vedetei de origine australiană. 

S-ar putea să arăt puțin diferit față de ultima dată când m-ați văzut aici, aproximativ acum doi ani. Sper că J.K Rowling este de acord cu transformarea pe care am suferit-o. Toată lumea mă întreabă de ce am slăbit și sincer am făcut asta pentru că vreau să obțin atenția lui Robert Pattinson. Glumesc, nu am făcut asta doar pentru a avea atenția unui tip, ci pentru a primi mai multe roluri", a fost o parte din discursul vedetei.

În timp ce unii s-au amuzat copios, au existat și critici care au susținut că întreaga apariție a lui Rebel Wilson a fost una penibilă, iar glumele vedetei ar fi fost complet nepotrivite contextului. Piers Morgan a fost nemilos și a scris pe pagina personală de Twitter că este stupefiat de cât de prost poate să prezinte Rebel Wilson Premiile BAFTA.

Într-un interviu recent, Rebel Wilson a dezvăluit care a fost rețeta pe care a urmat-o cu strictețe pentru a slăbi. Vedeta a urmat Metoda Mayr, în care te concentrezi pe mestecatul corect al alimentelor și pe a mânca încet. Susține că metoda a ajutat-o să dea jos kilogramele nedorite. 

Marii câștigători de la BAFTA 2022

Pelicula „Dune”, recompensată cu cinci trofee în categoriile tehnice, a fost marele câştigător al premiilor BAFTA 2022. „The Power of the Dog” a obţinut premiile pentru regie şi pentru cel mai bun film. Will Smith a obținut premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, în timp ce actrița Joanna Scanlan a fost desemantă cea mai bună actriță într-un rol principal pentru prestația avută în filmul „After Love". 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Mai multe