Dani Mocanu a lansat videoclipul în care apare tancul implicat în tamponarea mai multor mașini. A strâns deja peste 1 milion de vizualizări

19 aprilie 2022 15:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dani Mocanu a câștigat porecla „Dănuțu cu tăncuțu’” când videoclipul piesei „Tancuri de război” nici nu era gata de lansare. Acest lucru s-a întâmplat deoarece, în perioada în care clipul era turnat la Râmnicu Vâlcea, manelistul era într-un vehicul blindat utilizat ca recuzită și a fost implicat într-o tamponare chiar în timpul filmărilor.

Evenimentul a fost surprins pe cameră de câțiva martori, clipul accidentului devenind un veritabil teaser și, așa, videoclipul „Tancuri de război” a ajuns cea mai așteptată piesă. Atât de așteptată, încât după doar câteva zile de la lansare a strâns peste 1 milion de vizualizări pe YouTube și mai mult de 1500 de comentarii, dintre care multe nu sunt atât de „prietenoase”, menelistul fiind acuzat chiar că accidentul a reprezentat un jonglerie de PR pentru a-și promova piesa.

E ACUZAT CĂ A PURTAT UNIFORMĂ MILITARĂ CU ÎNSEMNE OFICIALE

Dani Mocanu a stârnit și o altă controversă, întrucât apare îmbrăcat, în videoclip, într-un echipament de camuflaj, purtând steagul țării și un tag pe care scrie România. Internauții l-au acuzat că a purtat abuziv și ilegal o uniformă militară cu însemne oficiale și chiar medalii. În realitate, medaliile sunt identice și au steagurile mai multor state: al României, Franței, Austriei sau al Germaniei.

Cert este că manelistul a reușit să stârnească o avalanșă de discuții și, evident... o audiență impresionantă.

Transportorul britanic Alvis Saracen utilizat în videoclip are 11 tone și a fost transformat în vehicul istoric pentru a putea circula pe drumurile publice. Dani Mocanu s-a plimbat cu fostul vehicul militar, miercuri, 13 aprilie, ore în şir pe străzile din Râmnicu Vâlcea, în timpul filmărilor pentru videoclipul manelei. În turelă a stat chiar el pentru a fi surprins de echipa de filmare. La un moment dat, blindatul englezesc a lovit mai multe maşini.

Martorii oculari au surprins momentul care a devenit mai apoi viral pe reţelele de socializare. De altfel, acela a și fost momentul în care unii fani i-au transmis mesaje prin rețelele de socializare utilizând apelativul „Dănuțu cu tăncuțu’”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe