Designerul Andreea Dogaru, frumoasă ca și mama ei

22 decembrie 2021 22:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cunoscuta creatoare de modă Andreea Dogaru (35 ani) arată senzaţional. S-a vopsit blondă şi poartă ţinute sexy, realizate chiar de ea.

Creaţiile sale vestimentare au fost admirate de-a lungul timpului, la evenimente importante de modă de la Bucureşti, Strasbourg, Paris şi Dubai. Designerul este o mamă împlinită, are un băieţel superb, pe Frederique Bogdan, acum în vârstă de 3 ani şi 11 luni. Micuţul a venit pe lume pe 5 ianuarie 2018, iar de atunci, pentru Andreea şi logodnicul ei, Bogdan, el este tot Universul.

Mama Andreei Dogaru a slăbit 20 kg

De altfel, frumuseţea este în gena familiei. Mama vedetei, Cornelia, arată la fel de bine pentru vârsta pe care o are. A slăbit enorm după un regim alimentar care îţi impune să nu mai consumi nimic timp de 16 ore.  Este vorba despre "intermitent fasting".

În timpul celor 8 ore ai voie să mănânci şi să bei aproape orice doreşti. În cele 16 ore ai voie doar să bei apă, ceai negru şi limonadă fără zahăr. Mama Andreei Dogaru a topit peste 20 kg în numai câteva luni, şi, la 62 de ani, arată ca în tinereţe.  

Ce este intermitent fastingul

Dieta se bazează pe două aspecte: mâncare puțină și „intermitent fasting”, un program de masă ce presupune pauze de 12 ore între masa de seară și cea de a doua zi.  Și Oana Roman este una dintre vedetele care a ținut acest regim. „Am început să mănânc din ce în ce mai puțin, apoi am descoperit postul intermitent, care presupune să lași o pauză de 12 ore între ultima masă de seară și prima masă de a doua zi. Și mie mi-a ieșit. Nu știu dacă e ok pentru toată lumea, dar eu așa am făcut. Practic, de la masa de seară și până a doua zi nu mănânc absolut nimic 12, chiar 14 ore. Doar beau apă, ceai și cafea cu îndulcitor”, explică Oana Roman.

Mai multe