Dezvăluiri incredibile despre Cătălin Bordea. Iată ce s-a aflat după divorțul de Lidia: „Sunt lucruri sensibile despre care nu poți să vorbești”

29 octombrie 2023 18:17   Vedete românești

Cu toate că s-au iubit foarte tare, mariajul lui Cătălin Bordea și al Liviei s-a destrămat, după 11 ani de relație. Oficial, despărțirea a avut loc în luna iulie a acestui an, când cei doi foști soți au semnat actele de divorț, la notar. Încă de pe atunci, comediantul bănuia că motivul pentru care fosta soție a dorit atât de tare să se despartă de el, și asta cât mai rapid, este un alt bărbat. Și se pare că acesta nu s-a înșelat, căci la scurt timp Livia s-a afișat cu Spike, cel care i-a fost foarte bun prieten lui Bordea. Acum, după atâtea luni de la divorț, apar dezvăluiri incredibile.

Dezvăluiri incredibile despre Bordea după divorț

Acest eveniment l-a întristat profund pe Bordea, despre care se știe cât de mult o iubea pe Livia, însă a înțeles că asta e viața, că dragoste cu de-a sila nu se poate și că trebuie să meargă mai departe. Comediantul a încercat tot felul de metode pentru a se vindeca. Face sport, se distrează cu prieteni, își vede de muncă și nici nu spune „nu” la noi relații. În vară, comediantul a fost surprins cu o brunetă focoasă, care însă nu a mai fost surprinsă apoi în compania sa. Probabil că Bordea vrea să își țină viața sentimentală privată sau încă nu a găsit persoana potrivită.

Cosmin Natanticu a făcut dezvăluiri despre Bordea 

Ei bine, recent, un bun prieten de-al său, a dezvăluit că el și Delia, colega de juriu a lui Bordea, încearcă să găsească o nouă pretendentă la inima lui Bordea. Vorbim despre Cosmin Natanticu, care a declarat pentru CANCAN.ro că l-a încurajat pe Bordea să se bucure de burlăcie.

Mai mult, Bordea a fost surprins făcând glume despre fosta soție, iar Natanticu a declarat că în România e mai greu să se facă glume pe subiecte de acest fel.

 „În România, din păcate, există o limită. Noi putem face, problema e să ai și reacțiile pe care ți le dorești. Sunt lucruri sensibile despre care nu poți să vorbești.”, a spus actorul pentru CANCAN.ro.

Cât despre perioada de redescoperire personală a lui Bordea, Natanticu a spus că el și Delia sa îl susțin și înceracă să îi găsească pe cineva.

Eu cu Delia ne chinuim să-i găsim pe câte una care să merite. Mai mult Delia se ocupă, recunosc, eu îl încurajez «du-te, tată, du-te». Am și eu o glumă despre Bordea și Livia, vă aștept la mine, la stand-up. Da, eu mă știu cu amândoi. Bordea e colegul meu, prietenul meu, Livia a fost soția lui. Am fost la ei la nuntă, Spike, naș. Plus că, dacă vorbim despre Bordea, e comediant, nu are cum să se supere. Eu zic să stea un pic să se bucure de burlăcie, că el mereu a sărit dintr-o relație în alta, din câte știu eu. Îl știu de mult timp, de 20 de ani aproape.”, a mai spus Cosmin Natanticu, pentru sursa citată.

Mai multe