Diana Enache, de nerecunoscut după intervențiile estetice. Cât s-a schimbat fiica lui Adrian Enache

20 ianuarie 2022 15:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiica lui Adrian Enache, Diana Enache (25 ani) s-a reinventat și arată extraordinar de bine. Cu ceva timp în urmă, tânăra a suferit o transformare spectaculoasă: a slăbit, și-a schimbat coafura și și-a mărit și buzele.

Diana Enache a reușit să depășească, cu bine traumele și perioada cumplită care i-a marcat viața în iulie 2014, atunci când a fost agresată de un libanez în locuința tatălui ei din Băneasa.

Tânăra și-a schimbat total înfățișarea, după cum se vede din imaginile pe care le publică pe rețelele sociale. Diana Enache a slăbit, și-a schimbat coafura și și-a mărit și buzele. Părul și l-a tuns până la umeri și l-a mai deschis la culoare.

Mai nou însă, ea a optat și pentru un tatuaj la sprâncene, care îi scoate în evidență ochii frumoși. Acum arată așa cum își dorește. În urmă cu trei ani, nemulțumită de silueta ei, ea a topit kilogramele.

A bătut saloanele de înfrumusețare unde a făcut ședințe de criogenare pentru eliminarea grăsimii din organism și a fost atentă la ce consumă. Diana Enache a absolvit Facultatea de Drept și s-a apucat de Master în Dreptul afacerilor. Acum ea cântă alături de tatăl ei și prezintă o emisiune la postul național Fm împreună cu Denis Ciulinaru.

Diana Enache, agresată de un libanez

Diana Enache a fost agresată la 5 iulie 2014 de un libanez. Ali Riad Kannan era paznicul blocului în care locuieşte Adrian Enache. Acesta a fost găsit vinovat de tentativa de viol şi abuz, decizia fiind definitivă. Agresorul a petrecut 5 ani după gratii, iar după ce a ieșit din închisoare nu are  voie să se apropie de victimă sau de familia acesteia, la mai puțin de o sută de metri. La momentul respectiv, cântărețul era foarte fericit că instanța a făcut dreptate și l-a trimis în pușcărie pe agresorul fetei lui. Artistul vrea să uite cât mai repede de acest episod îngrozitor din viața lui și al fetei sale. Diana a primit despăgubire, în urma procesului, suma de 50 000 de euro.

Cu toate acestea, cântărețul a mărturisit că ce a suferit fiica lui este imposibil de echivalat în bani, și că suma obținută va fi folosită exclusiv pentru planurile de viitor ale Dianei: „Nu ştiu cum se vor plăti despăgubirile în solidar, pentru că nu mă interesează banii primiţi. Nicio sumă din lume n-ar compensa durerea unui părinte într-un asemenea caz. Cei 50.000 de euro îi vor administra Diana şi avocata, ele vor stabili ce vor face cu această sumă. Nu banii m-au pus să mă implic 100% în acest caz”, spunea artistul.

Mai multe