Dinu Maxer, anunț dureros despre tatăl lui bolnav de cancer

15 decembrie 2021 15:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dinu Maxer a povestit pentru Click! drama prin care trece în legătura cu familia sa. Tatăl său, diagnosticat cu cancer de prostată în umă cu 13 ani, a ajuns  de urgență la spital. 

Vedeta TV a povestit, în exclusivitate pentru Click!, despre drama părintelui său, de care are grijă chiar el, în calitate de doctor.

Se luptă de 13 ani cu cancerul, care a recidivat pe pandemie! Ion Maxer, tatăl lui Dinu Maxer, a fost diagnosticat cu cancer de prostată în fază terminală în urmă cu 13 ani. Boala a recidivat pe pandemie iar, în urmă cu doar 10 zile, bărbatul a ajuns de urgență la spital.

Dinu Maxer: „AM FOST DOCTORUL TATĂLUI MEU!”

„Trec printr-o perioadă mai grea cu tatăl meu. Îmi doresc să ne prindă sărbătorile cu bine, fericiți și sănătoși. Ne-am speriat! Acum 10 zile a venit să-l ia Salvarea! Nu e totul chiar bine, dar una peste alta e alături de noi și își pupă nepoții. Copiii nu îl văd foarte des e cam greu pe pandemie”, a dezvăluit fostul artist de la trupa AXXA, în exclusivitate pentru Click!

Absolvent a Facultății de Medicină, Dinu Maxer (47 de ani), care nu a profesat însă ca doctor, a avut grijă non-stop de tatăl său și i-a monitorizat atent boala acestuia.

„E staționar din punct de vedere al bolii, dar mai are căderi. În momentele alea intervine băiatul cel mare chiar dacă nu e medic practicant. Am învățat atâtea de când cu el și i-am manageriat boala. Pentru mine e o victorie fantastică că, după 14 ani de când a fost diagnosticat cu adenocarcionom de prostată, el este în momentul acesta vindecat. În proporție de 100 la sută e vindecat!

Numai că radioterapia, pe care a făcut-o tocmai pentru această vindecare, a lăsat sechele care trebuie tratate acum. Sunt lucruri vindecabile, mai te duci la spital, mai o sondă. Am fost cu el la spital și după ecografie lucrurile au fost bune”, a mai spus Dinu Maxer. 

Dinu Maxer este căsătorit cu Deea și împreună au un băiețel de toată frumusețea. În trecut, el a fost iubitul Nicoletei Luciu, cu care a avut o relație de mai mulți ani.

Mai multe