Drama pe care a trăit-o Andreea Marin după divorțul de Ștefan Bănică. Cât de greu i-a fost Violetei: „Am fost și la psiholog împreună, și cu tatăl ei”

21 iunie 2024 16:19   Vedete românești

Andreea Marin a demonstrat că este un model de reziliență, în ciuda tuturor provocărilor pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții. În cadrul conferinței Fain & Simplu din Oradea, prezentatoarea de televiziune a participat la o discuție profund emoționantă, în care și-a arătat atât latura vulnerabilă, cât și pe cea puternică.

Drama pe care a trăit-o Andreea Marin după divorțul de Ștefan Bănică

În urma relației cu artistul Ștefan Bănică Junior, Andreea Marin a adus pe lume o fată minunată, care acum le face mare cinste părinților săi. Ana Violeta Bănică, în vârstă de 17 ani este o tânără care promite foarte mult și care are un destin strălucit în față. Totuși, Andreea și Ștefan s-au despărțit în 2013, iar acest lucru a lăsat o amprentă dură în inima Violetei care era un copilaș de doar 5 ani la acea vreme. Înainte de această relație, Andreea Marin a fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță, de care a divorțat după trei ani, dar față de care încă simte un "respect special." Situația este diferită în cazul celui de-al treilea soț, Tuncay Ozturk, cu care a fost căsătorită între 2013 și 2017.

Într-o discuție sinceră cu Mihai Morar, Andreea Marin a vorbit despre cât de dificil a fost divorțul de Ștefan Bănică, dar mai ales cât de dureros a fost totul după, în condițiile în care pentru Violeta a fost o experiență traumatizantă. În loc să aibă liniște și intimitate, toată acea perioadă a fost marcată de suferință.

Dar ce faci cu starea sufletească a unui copil care trece prin divorțul părinților? La noi a fost și unul dur, zgomotos. Nu știu dacă-ți amintești imaginile acelea cu noi în mașină încercând să intrăm într-un garaj. Paparazzii erau cățărați literalmente pe mașina noastră ca să pozeze prin geam un copil de 5 ani care a rămas cu o traumă. Deodată vezi niște oameni cățărându-se pe mașina ta. Acum, la 16 ani, ea este o fată puternică. Mă moștenește”, a mărturisit Andreea Marin, pentru sursa citată.

 Cât de greu i-a fost Violetei

Lucrurile au fost atât de grele pentru Violeta încât a fost nevoie să apeleze la ajutorul unui specialist pentru a trece cu bine prin această schimbare.

A înțeles lucrurile și i le-am explicat de multe ori, am fost și la psiholog împreună, și cu tatăl ei, pentru că așa era și normal. O iubim deopotrivă. Asta e o altă poveste. Ce vreau să spun e că e foarte greu pentru un copil, indiferent că părinții sunt cunoscuți sau nu, să digere această despărțire. Aceasta este temerea unui părinte. Te gândești că nu ești destul pentru copil”, a încheiat prezentatoarea.

Mai multe