Cum au ajuns Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu să formeze un cuplu. Momentul tragic care i-a unit: „Destinul ne-a intersectat”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează de ani de zile unul dintre cele mai apreciate și respectate cupluri din showbiz-ul românesc. Întâlnirea lor nu a fost una întâmplătoare, ci pusă mai degrabă pe seama destinului, spun cei doi, în cadrul celui mai recent interviu oferit presei. 

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu / foto: Social media
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu / foto: Social media

Momentele dificile ale vieții i-au unit pe Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Și cu toate că partenerul vedetei nu obișnuiește să creadă în coincidențe, recunoaște că destinul i-au adus unul lângă celălalt într-unul dintre cele mai dificile momente ale vieții lor. 

Adrian Brâncoveanu: „A creat o legătură unică între noi” 

Recent, atât vedeta de televiziune, cât și iubitul ei au mărturisit că s-au găsit într-o perioadă în care viața i-a supus unor mari dureri cauzate de pierderea părinților. 

„Andreea: Destinul ne-a adus împreună într-un moment dificil pentru amândoi, am pierdut oameni dragi și, cumva, greutățile ne-au unit… Dragostea noastră s-a clădit, așadar, pe un fundament serios și profund. A înflorit pas cu pas.

Adrian: Sunt omul care nu crede în coincidențe, dar da, destinul ne-a intersectat la trecerea în neființă a doi oameni dragi nouă, și nu oarecare, ci părinții noștri. A fost un moment al vieții care a creat o legătură unică între noi.” - au spus cei doi, într-un interviu viva.ro

Cum gestionează Adrian Brâncoveanu celebritatea iubitei sale 

Încă de la începutul carierei sale în lumea televiziunii, Andreea Marin și-a creat un soi de celebritate datorită talentului și felului său de a fi. Cu toate că este persoană publică, mereu și-a dorit să țină ferite de ochii lumii anumite aspecte din viața personală. Partenerul său a vorbit despre provocările de a iubi o femeie celebră precum Andreea Marin. 

„O relație cu un partener care este în ochii publicului poate avea, într-adevăr, provocări și este de înțeles că lumina reflectoarelor, uneori, pentru unii, poate fi descurajantă, până la momentul în care măsori importanța lucrurilor, iar răspunsul îl obții conștient: familia trebuie să fie cea mai puternică celulă, iar asumarea este putere, în detrimentul oricăror riscuri. Andreea este un promotor al binelui, dar dincolo de ceea ce vede toată lumea este un om iubitor, cald, deschis și, în ciuda tuturor problemelor, nu uită niciodată să zâmbească. Este un om valoros.” - a mai spus Adrian Brîncoveanu, pentru sursa citată anterior. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner Ela Crăciun
radhu in vizita in dubai jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
the notebook jpg
iulia vantur colaj facebook jpg
jorge instagram jpg
keo jpeg
ionut cercel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net