Andreea Marin, în ipostaze tandre cu iubitul, la gala „Nu există nu se poate”. Ce spune vedeta despre relația lor: „Iubirea exprimată în toate felurile”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andreea Marin a strălucit la super Gala „Nu există nu se poate”, un eveniment pe care l-am putea numi cu ușurința „Gala Oscarurilor românești”, unde personalități de valoare au fost premiate pentru realizările lor excepționale. Ceremonia a fost, înainte de toate, un vis împlinit pentru „zâna surprizelor”, un vis prin care a reușit să celebreze învingători din domenii diverse. La braț alături de Adrian Brâncoveanu, vedeta a strălucit într-o rochie roșie care i-a scos în evidență talia, iar printre picături reporterii Click! au reușit să îi surprindă în ipostaze tandre. Iată ce mărturisiri ne-a făcut Andreea Marin!

Andreea Marin, gală de excepție la Palatul Parlamentului
Andreea Marin, gală de excepție la Palatul Parlamentului

Andreea Marin, gală de excepție la Palatul Parlamentului

Vedeta a fost forța creativă din spatele acestui eveniment, care a fost organizat de Fundația „Prețuiește Viața". Locația aleasă pentru desfășurare a fost impresionantul Palat al Parlamentului, iar la acest eveniment deosebit au participat nu mai puțin de o mie de invitați. Vorbim despre cel puțin 70 de vedete care au defilat în onoarea acestei gale speciale.

Am șansa să transform un vis în realitate: Gala „Nu există nu se poate!” va fi acel moment din viața mea profesională pe care îl plănuiesc, îl visez, îl aștept, îl muncesc alături de o echipă extraordinară de oameni capabili și suntem la o zi distanță de acest moment de strălucire la Palatul Parlamentului: un Oscar îmbrăcat în haina unui spectacol cum n-am mai pus pe picioare ca producător și n-am mai găzduit ca amfitrion în peste 30 ani ai mei de carieră, gala va prinde mâine viață și voi avea șansa de a le mulțumi atâtor oameni valoroși din domenii diverse, aflați împreună în aceeași seară.”, a fost mesajul transmis de Andreea Marin. Și chiar așa a fost. Festivitatea s-a desfășurat la superlativ, iar surprizele au curs din plin.

Printre cei premiați s-au regăsit oameni de artă, personalități din medicină, sport de perfomanță ori oameni cu idei îndrăznețe care au impactat în bine comunitatea. Neurochirugul Leon Dănăilă a fost și el premiat pentru cariera sa impresionantă. Medicul în vârstă de 91 de ani a salvat mii de viață de-a lungul vremii, reușind să efectueze peste 27.000 de operații pe creier. Medicul a transmis și un mesaj prețios pentru tinerii din ziua de azi: „Să facă cum am făcut eu, să facă ce le place. Mie mi-a plăcut medicina, am vrut să îi ajut pe bolnavi. Ei să facă nu ce spun părinții.”

Și prim-ministrul a participat, miercuri seară, la Gala „Nu există nu se poate!”. Marcel Ciolacu le-a înmânat premiul elevilor români premiaţi la Concursul Internaţional „National Space Society – NASA Space Settlement Contest”. Acesta a spus că tinerii „au rupt scena”, după ce au câștigat 50 de premii, și le-a promis că vor fi recompensați pentru performanța lor.

Printre invitații de seamă s-au numărat vedete îndrăgite, de la artiști, la sportivi, la personalități media importante. Au avut loc cinci defilări de modă, „Amalin”, semnată de Andreei Raicu, a fost prima, iar aici au defilat cele mai iubite dive din showbiz. Monica Bârlădeanu, Dana Sota, Ilinca Vandici, Giulia Nahmany, Andreea Bălan, Olimpia Melinte și Geanina Ilieș, în frunte, desigur, cu frumoasa Violeta, fiica Andreei, au strălucit pe podium. La defilarea de modă semnată de Adina Buzatu creatoarea de modă a urcat și ea pe scenă alături de bărbați celebrii precum Eduard Sanda.

Andreea Marin, dezvăluiri de suflet

Vizibil emoționată, Andreea Marin și-a făcut puțin timp și a discutat și cu reporterii Click! prezenți la gală. Printre altele, vedeta ne-a făcut și destăinuri emoționante despre relația cu Adrian Brâncoveanu, care a fost nedespărțit de zâna surprizelor.

Când și-a dat dat seama Andreea Marin că nu există „nu se poate”?

Încă din copilărie. Tatăl meu, el a fost cel care mi-a spus lucrul acesta. Nu te speria de cele ce nu îți ies, nu există drum înfundat, există doar lipsă de voință, de imaginație, de determinare, de a duce lucrurile până la capăt. 

Dar ce faceți în momentul în care simțiți că uneori nu mai puteți?

Mi-amintesc o vorbă pe care am scris-o în cartea mea, „nu există nu se poate”, când nu mai pot, mai pot puțin.

Violeta a învățat această lecție?

Da. Spune mereu vorba aceasta și o știe foarte bine. 

Violeta vrea să se implice tot mai mult în proiectele pe care le derulați?

Este după voința ei. Îmi seamănă.

De Paște unde petreceți?

Acasă, ca întotdeauna. 

Având în vedere regimul pe care îl urmați, o să vă abțineți de la bunătăți?

În niciun caz! O să mănânc de toate.

Domnul Brâncoveanu este alături astăzi de dvs., ca întotdeauna, de altfel. Ce vă leagă relația atât de mult?

Iubirea. E de ajuns. Iubirea exprimată în toate felurile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
image
actualitate.net
image
actualitate.net