Andreea Marin a ajuns să împrumute hainele fiicei sale. Cum arată vedeta, după ce a slăbit 20 de kilograme

Andreea Marin se mândrește cu faptul că a reușit să slăbească 20 de kilograme și are o siluetă de adolescentă. Mai mult, vedeta a mărturisit că a ajuns acum să împrumute hainele fiicei sale, Violeta, în vârstă de 16 ani.

Andreea Marin a ajuns să împrumute hainele fiicei sale / foto: arhiva Click!
Andreea Marin a ajuns să împrumute hainele fiicei sale / foto: arhiva Click!

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate personalități din lumea modenă românească. Vedeta a apelat în urmă cu ceva timp la ajutorul unui medic nutriționist pentru a scăpa de kilogramele în plus și a a slăbit 20 de kilograme într-un an și jumătate. Fosta îndrăgită prezentatoare de la „Surprize, Surprize” a dezvăluit că acum, când se mândrește cu rezultatele și poartă cu trei măsuri mai puțin decât înainte, a ajuns să împrumute haine din garderoba fiicei sale, Violeta, în vârstă de 16 ani.

„Am învățat să mănânc într-un anume fel în care nutriționistul mi-a spus că voi fi într-o formă bună dacă respect aceste mici reguli. Și nici măcar nu este greu de respectat. Am slăbit pe parcursul unui an și jumătate. Sigur că pe parcursul acestei perioade au existat restricții, dar acum nu mai am nicio restricție.

Andreea Marin: „Facem schimb de haine, dar și de impresii, ca fetele”

Înainte purtam la haine mărimea 44-46, iar acum am ajuns la măsurile 38-40, în funcție de croiala vestimentațiilor. Am slăbit trei numere. Ca să fiu sinceră, acest sacou pe care îl port acum pe mine cu această curea, îl port așa pentru că este foarte larg. Se și observă, de altfel, acest lucru.

Suntem fete, ne place schimbul de haine. Facem schimb de haine, dar și de impresii, ca fetele. Violetei îi vin acum hainele mele din liceu și e plăcut să vezi asta. Îmi place că am ajuns la greutatea de odinioară”, a dezvăluit Andreea Marin pentru viva.ro.

Recent, fanii au fost extaziați de ultima apariție a vedetei. Aflată în Cluj-Napoca pentru a găzdui un eveniment imobiliar, Andreea Marin a îmbrăcat o rochie office, cu un aer de rafinament și eleganță, care s-a mulat perfect pe silueta ei și a scos în evidență transformarea fizică spectaculoasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net