Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, și-a făcut iubit! Primele imagini cu tinerii îndrăgostiți: „Te iubesc”

Ultima actualizare:

Violeta, fiica Andreea Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., a postat recent primele imagini cu ea și cu iubitul ei pe rețelele de socializare. Tânăra adolescentă a publicat un videoclip în care se vede sărutându-se cu acesta, alături de un mesaj emoționant.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., și-a făcut iubit
Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., și-a făcut iubit

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., și-a făcut iubit

Andreea Marin a educat-o pe fiica ei cu grijă și înțelepciune, iar acum se văd rezultatele. La doar 16 ani, Violeta este extrem de ambițioasă, învață la o școală privată și știe ce vrea de la viață. Fata își dorește să urmeze o carieră în domeniul juridic și să facă facultatea peste hotare, în SUA, pentru care recent a primit și o bursă. Însă până la acel moment, tânăra se implică într-o mulțime de activități de voluntariat și încearcă să își formeze o experiență vastă în lucrul cu oamenii. Violeta contribuie deja la societate și, împreună cu colegii ei voluntari, a reușit să aducă în București un eveniment de mare amploare la nivel mondial - FDRMUN (Franklin D. Roosevelt Model United Nations).

Împreună, tinerii participanți simulează activitățile comitetelor ONU. Dezbaterile, desfășurate în limba engleză din cauza diversității lor internaționale, sunt extrem de serioase și documentate, abordând subiecte relevante și actuale pentru omenire. Cu minți agere și proaspete, acești tineri abordează teme precum diplomația, politica, mediu și drepturile omului. Participanții sunt elevi pasionați, cu spirit critic și analitic, care reprezintă lideri promițători pentru viitorul nostru.

„Este o chestie foarte importantă să crezi în ceea ce faci. Mulți oameni se duc la voluntariat pentru că vor să-și pună ceva nou pe CV, dă bine pentru o școală internațională, dar eu chiar cred că fac o schimbare dacă strâng gunoiul de pe jos.

De exemplu, eu merg săptămânal la un centru de reabilitare pentru femei și tineri, sunt două căsuțe, una de bărbați și una de femei, vorbim de cei care trec prin adicții, substanțe interzise, țigări și mama uneori îmi zice: Nu merge săptămâna asta că trebuie să dormi, iar eu îi spun nu, pentru că eu vreau să merg, chiar dacă trebuie să mă trezesc la 7 sau 8 dimineața, nu mă interesează, e o pasiune, mie-mi pasă”, spunea Violeta Bănică, recent, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, acolo unde a fost invitată împreună cu mama ei, Andreea Marin.

Ei bine, se pare că printre responsabilitățile de la școală și pasiunile sale pentru care muncește mult, Violeta are timp și de o relație! Tânăra și-a făcut un prieten, pe nume George, iar recent a postat primele imagini cu acesta. 

„I love you (n.r. Te iubesc)”, a scris Violeta în dreptul InstaStory-ului în care se sărută cu acesta. Cei doi se pare că au petrecut o seară minunată împreună și au fost la un concert „The Motans”.

Cei doi se pare că au luat parte împreună la FDRMUN, iar George a făcut parte în Departamentul de Sisteme Informatice, în timp ce Violeta a condus și organizat conferința. Deci, asta arată că tânărul este la fel de educat și cu perspective înalte precum Violeta, așa că fata se pare că a știut pe cine alege.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net