Așa mamă, așa fiică! Violeta, fata Andreei Marin, etalon de eleganță și frumusețe. I-a cucerit pe toți cu ultima apariție

Dacă până acum Andreea Marin eclipsa cu fiecare apariție pe care o avea, acum „Zâna Surprizelor” are apariții publice demne de invidiat alături de Violeta, fiica pe care o are din fostul mariaj cu Ștefan Bănică Jr. Adolescenta este o mândrie pentru părinții ei și un exemplu pentru restul tinerilor. Află din rândurile de mai jos ce realizare a obținut Violeta Bănică. 

image

Andreea Marin și-a crescut fiica așa cum a știut mai bine, iar acum culege roadele muncii sale. Violeta aduce deja o contribuție societății, alături de colegii săi voluntari au reușit să aducă în București o mișcare importantă la nivel mondial- evenimentul internațional FDRMUN (Franklin D. Roosevelt Model United Nations). Andreea Marin i-a fost alături necontenit fiicei sale și a fost prezentă alături de ea și de restul colegilor la Palataul Parlamentului, acolo une se desfășoară conferința. 

Andreea Marin: „E implicată trup și suflet”

Vedeta a vorbit despre realizările fiicei sale și se declară o mamă mulțumită. În cadrul unei postări pe Instagram, Andreea Marin a postat mai multe fotografii cu fiica sa, Violeta, însoțite de următorul mesaj:

„Fiica mea și colegii ei voluntari au transformat un vis în realitate: amplul eveniment internațional FDRMUN (Franklin D. Roosevelt Model United Nations) este conferința care are ambiții mari la noi acasă, durează 5 zile și deschiderea a fost ieri găzduită la Palatul Parlamentului, iar dezbaterile au continuat apoi la @isb.romania . Violeta este Head of Conference, e implicată trup și suflet alături de colegii săi voluntari, de mai bine de 6 luni, în construcția deloc ușoară a acestei mișcări la București, creată de adolescenți pentru elevii de liceu ce au abilități de lideri. E o mișcare la nivel mondial, tinerii se înscriu și vin din orice colț de lume pentru a dezbate mari probleme, de importanță globală, pentru care omenirea caută răspunsuri în prezent.

Împreună, tinerii simulează lucrul în comitetele ONU, dezbaterile sunt în limba engleză, pentru că ei vin din diverse țări, sunt extrem de serioase, bine documentate și abordează, cu o viziune ce are prospețimea minților agere, subiecte fierbinți ale omenirii în prezent, atingând domenii precum diplomația, politica, mediul, drepturilor omului. Oaspeții sunt elevi pasionați, cu înclinații, spirit critic și analitic, adevărați lideri pentru lumea noastră de mâine.

Site-ul www.fdrmun.org dezvăluie șansa unică pentru tineri și misiunea evenimentului, aceea de a impulsiona elevii de liceu din întreaga lume să devină cetățeni globali activi, responsabili și bine informați. Recunoscută la nivel internațional pentru excelențǎ, conferința de la București susținută de @unicefromania pune accentul său pe valori, educație, acuratețea discursului și colaborare. Delegații sunt oratori încrezători, scriitori elocvenți, oameni deschiși colaborării și cu un spirit critic eficient, constructiv, viitori lideri cu gândire globală. “FDRMUN este mai mult decât o simplă conferință; este o platformă pentru creșterea intelectuală și schimbul cultural.”, a scris vedeta, pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net