Andreea Marin a dat-o de gol pe fiica sa, Violeta. Folosește sau nu filtre de înfrumusețare: „Eu am alt scop în viață”

Andreea Marin a vorbit despre fiica sa, Violeta, dar și despre despre depresia prin care a trecut la nașterea ei, pe vremea când a fost căsătorită cu Ștefan Bănică junior. Tânăra, de o frumusețe răpitoare, nu este deloc o fană a rețelelelor de socializare și nici a filtrelor de înfrumusețare. 

Andreea Marin: „Violeta nu vrea să fie influencer” 

Andreea Marin (49 de ani) este din cale afară de mândră de fiica ei și a lui Ștefan Bănică junior. 

La 16 ani, Violeta Marin Bănică este o adolescentă de o frumusețe ieșită din comun și toată lumea s-a întrebat în ce măsură fiica Andreei Marin folosește filtrele de înfrumusețare de pe rețelele de socializare, care sunt la mare modă în cazul tinerilor din ziua de azi și nu numai. 

Andreea a dezvăluit că fiica ei nu este deloc o împătimită a acestor filtre și că preferă să-și arate frumusețea naturală. Mai mult, Violeta a refuzat chiar să fie protagonista unor reclame, chiar dacă acestea erau plătite cu bani grei. 

„La un moment dat, chiar am încercat-o, să știi. I-am zis: <<Uite, mami, am aflat că sunt tot feluri de tool-uri pe care le poate folosi oricine pe internet>>, și ea mi-a zis: <<Nu, eu nu vreau să folosesc așa ceva>>.

Mi-a plăcut reacția ei și chiar a fost neașteptat, pentru că multe tinere asta fac. Mai mult decât atât, nu-și dorește nici să facă reclamă unor brand-uri. Mi-a zis: <<Nu sunt pregătită pentru asta, nu e momentul, eu am un alt scop în viață. Vreau să fac altfel lucrurile>>. 

Mai rar se întâmplă asta în tânăra generație. Toată lumea își dorește să devină influencer. Toată lumea își dorește să vândă ceva. Mai rar în ziua de astăzi ca un tânăr să spună scopul meu este altul, să-și cunoască scopul, în primul rând, și în al doilea rând, eu mă pregătesc pentru scopul meu și atenția vreau să mi-o țin pe acest drum”, Andreea Marin în cadrul emisiunii moderată de Bianca Iordache, „Play IT”

Cum a căzut Andreea Marin în ghearele depresiei

Andreea Marin a dezvăluit că a suferit de depresie, chiar după ce fiica ei și a lui Ștefan Bănică junior, frumoasa Violeta, a venit pe lume. Vedeta s-a temut atunci să nu împărtășească soarta tragică a Mădălinei Manole. 

„Eu n-am ajuns la depresie dintr-un motiv de acest fel, nu aveam un gol interior de umplut, nu în acest sens. La mine a fost o treabă legată de perioada de după naștere și niște nemulțumiri, fiecare are nemulțumiri în viața sa, și m-a prins pe un teren mai slab, iar asta s-a întâmplat. 

După aceea, am vorbit deschis despre depresie și am făcut și campanii naționale și europene cu acest subiect, pentru că nu a fost ușor prin ce am trecut.

Am ajuns și la limita aceea, un om încrezător ca mine, mă vedeți, care pare puternic pentru ceilalți, iar în cele mai multe situații sunt un om puternic, știu ce vreau de la viață, cu toate astea într-un punct foarte rău, foarte trist, foarte dur și cred că a fost foarte bine să bat la ușa unui specialist și să vorbesc despre asta ulterior, după ce am trecut prin experiență și m-am vindecat, unor oameni care și la atâția ani distanță mă întreabă despre depresie și ce e de făcut.

Și mie mi-a atras atenția și am conștientizat cazul Mădălinei Manole, abia atunci am realizat că asta s-ar putea să fie în cazul meu”, a mai spus Andreea. 

Andreea Marin s-a luptat cu depresia doi ani de zile și a apelat la terapie pentru a se vindeca. 

„Mă trezeam dimineața cu lacrimi în ochi, îți dai seama că nu se întâmpla nimic peste noapte să am motive să mă trezesc așa. E ca o gheară interioară care strânge sufletul, e atât de puternică încât e mai puternică decât tine. 

Nu poți să te înțelegi, dar să te mai explici altora. Nu poți să le explici celor dragi până la capăt ce se întâmplă, explici simptomele, ceea ce simți, dar de ce nu știi să spui până la capăt. Poate vezi frânturi de motive, dar nu poți să explici până la capăt. 

Cei dragi nu te înțeleg, la vremea aceea se vorbea mult mai puțin despre depresie și uite așa, e foarte greu, poți ajunge să te simți un intrus în viața ta și în a celorlalți și poți ajunge să decizi că nu există soluție și îți iei viața, pur și simpli. Știind cazul de notorietate în care lucrul acesta s-a și întâmplat. 

Doi ani a durat până m-am vindecat de depresie, trebuie și răbdare. Ca orice lucru important în viață, pe care visezi a-l împlini, și acesta a fost un prag pentru mine, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit. Sunt, în sfârșit, în echilibru”, a mai mărturisit Zâna. 

Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior din 2006 până în 2013. Cei doi au împreună o fiică, Ana Violeta, în vârsta de 16 ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net