Câți bani cheltuie Andreea Marin pe mâncarea pentru câinii săi. Alți oameni fac cumpărături frumoase de la supermarket cu suma asta!

Andreea Marin este o adevărată iubitoare de animale, iar drept dovadă stau câinii și pisicile sale. Vedeta a vorbit de nenumărate ori despre micile viețuitoare din familia sa: „M-a uimit mereu istețimea de care ele dau dovadă". De curând, vedeta a postat pe Instagram un story în care le arată fanilor care este mâncarea preferată pe care câinii ei o consumă. 

Andreea Marin Foto: Facebook
Andreea Marin Foto: Facebook

Andreea Marin, o iubitoare de animale 

Andreea Marin le oferă urmăritorilor ei de pe Instagram imagini cu pisicile și câinii ei. Mai mult, aceasta le-a spus fanilor de pe Instagram că "pufoșii cuminți", așa cum zâna îi alintă au și nume bine alese. Astfel, cei doi căței se numesc Rockey și Lady, în timp ce motanii vedetei sunt strigați Ghetuță și Fistic.

„Este ziua surprizelor pentru cățeii noștri, iar mezinul familiei s-a îndrăgostit de mâncarea super premium cu ingrediente naturale care susțin creșterea, mobilitatea, sistemul imunitar, ajută flora intestinală a micuților pufoși, le asigură doza de calciu necesară și un aspect sănătos al firului de păr. Și se pare că e și tare gustoasă!" scria Andreea Marin pe contul ei de Instagram. 

Și pentru că fanii acesteia se întreabă mereu cât cheltuie pentru mâncarea cu animalele, trebuie să știe că numai un sac de 12 kg cu mâncare uscată costă în jurul sumei de 330 de lei. 

image

Casa în care locuiește Andreea Marin are o grădină spectaculoasă

Andreea Marin a dezvaluit, în trecut, că familia ei consumă foarte multa apă îmbuteliată. Nici animăluțele de companie nu au parte de un altfel de tratament. Și ele beau tot apă plată. 

Vedeta povestea că și-a decorat casa cu lucruri cumpărate din întreaga lume, fiecare având câte o poveste specială. De altfel, casa din Bucureşti nu este singura proprietate a Andreei Marin. Aceasta mai are o locuință de vacanţă, la Telega, în judeţul Prahova. Vorbind despre grădina sa, Andreea mărturisește că îi place ca totul să fie viu, iubind totodată și obiectele recondiționate. „Îmi plac tare mult acești pomi (cireșul și vișinul) pe care fiica mea i-a plantat. Aici am un lămâi care are deja flori și care face fructe în fiecare an. Pomul acesta face rodii.” „Acesta este colțul nostru. Aici luăm masa, aici ne vin prietenii.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
(deschidere) Joe Biden & Mohammed Bin Salman (foto Getty Images)
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net