Cât poartă Andreea Marin la pantofi. Un picior are o mărime, celălalt...altă mărime!

Este indiscutabil că Andreea Marin este o prezență frumoasă și celebră, însă există un mic detaliu care nu este atât de perfect!

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi / foto: arhiva personala
Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi / foto: arhiva personala

Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că nu toată lumea este familiarizată cu toate secretele ei. De exemplu, este un fapt puțin cunoscut că Andreea Marin are un număr diferit la pantof.

Andreea Marin a dezvăluit că nu poartă același număr la ambele picioare. Există o mică diferență: la un picior poartă mărimea 38, iar la celălalt poartă 38 și jumătate, chiar 39. Această discrepanță i-a cauzat întotdeauna probleme în alegerea pantofilor, deoarece, evident, unul dintre ei o strânge mereu.

În plus, din cauza faptului că petrece mult timp pe tocuri înalte, îi doare adesea picioarele, iar monturile neplăcute, de care nu scapi decât prin intervenție chirurgicală, au fost o altă provocare, spunea Andreea Marin cu ceva timp în urmă.

Ce mănâncă Andreea Marin în fiecare dimineață, pentru a arăta superb la aproape 50 de ani

În afară de adoptarea unei diete extrem de sănătoase și echilibrate, Andreea Marin consideră că sportul joacă un rol crucial în viața ei. Ea a dezvăluit că recent și-a achiziționat o bandă de alergat, preferând să înceapă diminețile cu această activitate pentru a-și încărca bateriile cu optimism și energie pozitivă.

„Am cumpărat recent o bandă de alergat", a dezvăluit Andreea în timpul participării la Teo Show. „De obicei fac exerciții dimineața, pentru că seara sunt întotdeauna obosită. Așa îmi încep ziua plină de energie și cu o dispoziție pozitivă, gata să mă lansez în noi activități", a mai adăugat aceasta.

În ceea ce privește alimentația, Andreea Marin a concluzionat că cel mai simplu și sănătos mod de a mânca este să gătești acasă. Astfel, a început să pregătească o pâine specială care se realizează în doar cinci minute.

„Făcutul pâinii a devenit un obicei zilnic pentru noi, deoarece asta consumăm în principal acasă. Rețeta include semințe și făină de migdale și este o adevărată delicatesă”, a explicat vedeta.

Se pare că Andreea Marin pune un accent deosebit pe salate în dieta sa, completându-le cu o varietate de semințe și condimente. De asemenea, ea a redus consumul de carne, optând mai degrabă pentru pește și fructe de mare.

„Îmi place să îmbogățesc salatele cu semințe și condimente diverse, multe dintre ele fiind obținute din plantele crescute în propria grădină, deshidratate și măcinate acasă. Am redus consumul de dulciuri și alimente făinoase, iar carnea o consum extrem de rar, preferând în schimb peștele și fructele de mare", a precizat Andreea Marin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net