Talentul neștiut al Andreei Marin. Plină de eleganță și grație, i-a uimit pe toți

O prezență grațioasă și elegantă, Andreea Marin surprinde într-o manieră fabuloasă fanii din social media cu o nouă aptitudine pe care o are, însă despre care nu foarte multă lume a știut până acum. Dintre toate pasiunile și talentele sale, se remarcă aceea de a cânta la pian. 

Andreea Marin
Andreea Marin

Încă de la debutul în televiziune, Andreea Marin s-a făcut remarcată prin prisma grației și simplității sale, fiind totodată o persoană cultă și citită. Mereu discretă în privința vieții personale, fosta zână a surprizelor permite celor de acasă să afle mici informații despre ea. 

Andreea Marin, pasionată de cântatul la pian

Cu o comunitate numeroasă în social media și urmărită de cât mai mulți români, Andreea Marin păstrează o legătură apropiată cu aceștia. Mereu îi ia prin surprindere cu câte-un aspect necunoscut al vieții sale, iar astăzi le-a făcut cunoștință cu pasiunea sa de a cânta la pian. 

 „Muzica să vă-nsoțească viața! Vă aștept în story cu o surpriză! O zi minunată!”, a scris Andreea Marin, în dreptul imaginilor în care se afla la pian. 

Motivul pentru care Andreea Marin și Violeta se contrazic

Andreea Marin este o femeie fericită și împlinită, mai ales de când a devenit mamă, și a adus-o pe lume pe Violeta, fiica din fosta căsnicie cu Ștefan Bănică Jr. În ciuda faptului că au o relație extrem de apropiată, vedeta a mărturisit că există un singur motiv pentru care își ceartă fiica, și are legătură cu faptul că Violeta dedică foarte mult timp din viața sa voluntariatului și altor activități așa că ajunge să doarmă foarte puțin, mama sa încercând să o facă să înțeleagă cât de importantă este odihna. De asemenea, Andree Marin și-a exprima îngrijorarea pentru starea sa de sănătate.

„Voluntariatul este o cultură pentru ea și pentru colegii ei. Mă bucură tare mult entuziasmul pe care văd că îl are. Îți spun sincer, fiind în an terminal, are foarte mult de învățat, doarme foarte puțin.

Nu este deloc ușor și eu ca activist umanitar am ajuns să spun: «Gata, punct cu voluntariatul, vreau să văd că dormi». Și mă cert cu ea, pentru că îmi spune că nu e acolo ca să bifeze ceva, ci că este acolo pentru că ea chiar crede în cauzele astea”, a spus vedeta, contrazisă de Violeta, într-un post de televiziune.

„Nu este adevărat!”

„Azi noapte la ora 2 (n.r. – s-a culcat) și la 6 e în picioare”, a adăugat Andreea Marin.

„5- 6 ore! Uneori 2-3 ore. Mă mai mențin un pic, dau examenul și după mă culc”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net