Andreea Marin, mai frumoasă ca în tinerețe! A apărut răvășitoare într-o ținută superbă

Dintotdeauna o persoană elegantă și rafinată, așa cum deja ne-a obișnuit, Andreea Marin bifează o altă apariție de-a dreptul grațioasă. Fosta „Zână a Surprizelor” a îmbrăcat o rochie splendidă, office, pentru a se prezenta la un eveniment imobiliar. 

Andreea Marin / foto: Social media
Andreea Marin / foto: Social media

Încă de la debutul său în televiziune, Andreea Marin a știut cum să se facă plăcută celor de acasă. Personalitatea sa nu a trecut neremarcată, și iată cum peste ani continuă să fie o prezență apreciată de publicul de toate vârstele. 

Andreea Marin, apariție de zile mari în cadrul unui eveniment

Andreea Marin ține pasul cu tehnologia și are grijă să furnizeze conținut de calitate tuturor fanilor săi care o urmăresc cu mare drag pe rețelele de socializare. Recent, aceasta a postat mai multe fotografii care au fost apreciate de către urmăritori. 

Aflată în Cluj-Napoca pentur a găzdui un eveniment imobiliar, vedeta a ales o ținută pe sprânceană: o rochie office, cu un aer de rafinament și eleganță. Ținuta s-a mulat perfect pe silueta Andreei, care în urmă cu mai mult timp a slăbit un număr considerabil de kilograme. 

„Clujul - întotdeauna o îmbrățișare pentru mine. Mulțumesc pentru bucuria de a găzdui un eveniment emoționant echipei Napoca Imobiliare”, a scris Andreea Marin ca și descriere în postarea de pe Instagram.

„O eleganță fără margini!”

Fanii au fost extaziați de ultima apariție a vedetei de televiziune. Aceștia și-au exprimat respectul, admirația și tot dragul față de Andreea prin intermediul comentariilor. Majoritatea dintre ele fac referire nu doar la frumusețea sa, ci și la dieta pe care a urmat-o. De asemenea, nu au lipsit nici mesajele prin care vedeta a fost lăudată pentru munca și disciplina de care a dat dovadă de-a lungul anilor, pentru a ajunge femeia care este astăzi. 

„Foarte frumoasă! Ce dietă țineți? Arătați spectaculos!”;

„E o eleganță fără margini!”;

„Arăți minunat! Îmi place mult rochia, iti vine perfect noul stil”;

„Cât de superbă poti fi mereu!”;

„Surprize, Surprize! Foarte frumoasă, cu tonus excelent!”;

„Arăți incredibil de bine! Ai făcut multă muncă, conține mult interes, disciplină și dorință”, au fost doar o parte din mesajele primite de Andreea Marin, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net