Andreea Marin, superbă la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială. Vedeta a strălucit într-o rochie roșie. FOTO

La Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială, care a avut loc pe 19 martie la Ateneul Român, Andreea Marin, Ambasadorul în Excelență în Asistența Socială, a fost în centrul atenției. Vedeta a purtat o rochie roșie ce a întors toate privirile, a fost cu siguranță o demonstrație de grație și rafinament, reflectând ani de experiență în a ști cum să se prezinte într-un mod care să inspire și să emoționeze.

Andreea Marin. Foto: arhiva.
Andreea Marin. Foto: arhiva.

Andreea Marin, gazda evenimentului, cunoscută pentru alegerile sale vestimentare impecabile și pentru cum reușește să comunice prin fiecare ținută pe care o alege, a optat pentru o rochie roșie care a definit eleganța pură. Această alegere nu a fost întâmplătoare, roșul fiind o culoare care emană încredere, pasiune și vitalitate, trăsături care se potrivesc perfect cu personalitatea vibrantă a vedetei.

Cine a creat rochia

Andreea Marin. Foto: arhiva personală.
Andreea Marin. Foto: arhiva personală.

Rochia superbă purtată de Andreea Marin a fost creația talentatului designer Eli Laslean. În culise și apoi pe scenă, Andreea a strălucit în această creație, completând atmosfera de eleganță și stil care a dominat evenimentul.

Andreea Marin a împărtășit momentul său special și cu fanii săi de pe rețelele de socializare. Pe Instagram, vedeta a postat mai multe fotografii de la eveniment, însoțite de următorul mesaj: "În culise și apoi pe scena minunatei Gale Naționale a Excelenței în Asistența Socială, pentru al 10-lea an la Ateneul Român. Eleganța creațiilor semnate de @elilaslean mă însoțește în fiecare an, mulțumesc! Voi reveni cu imagini din timpul emoționantei ceremonii de premiere a celor mai buni asistenți sociali ai anului, oamenii aceștia destoinici și frumoși la suflet și faptele lor remarcabile au înnobilat seara galei".

Andreea Marin, o prezență impresionantă la gală

image

Evenimentul, organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali, a fost o ocazie de a recunoaște și de a aprecia contribuția asistenților sociali din întreaga țară. Andreea Marin a fost o prezență impresionantă la această gală, contribuind la succesul și strălucirea acesteia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net