Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică. Câți bani dă lunar pentru Violeta, fiica lui și a Andreei Marin

Ultima actualizare:

Andreea Marin și Ștefan Bănică au împreună o fiică superbă. Violeta este o tânără plină de ambiții cu un viitor promițător, iar cei doi părinți au o relație excelentă cu fiica lor, deși au divorțat când fata era micuță. Cum amândoi au grijă ca ea să aibă parte de tot ce e mai bun, aceștia investesc mulți bani în educația sa. Iată ce pensie alimentară i-ar oferi artistul fiicei sale. 

Pensie alimentară colosală pe care i-o dă Ștefan Bănică, fiicei sale Violeta
Pensie alimentară colosală pe care i-o dă Ștefan Bănică, fiicei sale Violeta

Pensie alimentară colosală pe care i-o dă Ștefan Bănică, fiicei sale Violeta

În 2006, artistul s-a căsătorit cu Andreea Marin, iar un an mai târziu au adus pe lume o fetiță pe nume Violeta. Cu toate acestea, căsnicia lor a durat doar șapte ani, iar apoi au apărut probleme în familia lor. După divorț, conform legislației, Ștefan Bănică a fost obligat să contribuie financiar la întreținerea fiicei lor, Violeta. Luna de lună, el trebuie să plătească o sumă semnificativă pentru pensia alimentară a fetei care în prezent are aproape 17 ani. 

Deși valoarea exactă a acestei sume nu este oficială, se speculează în presă că ar fi vorba de o sumă de 1.500 de euro. Aceasta ar fi pensia alimetară pe care Bănică Jr. l-ar fi dat și pentru întreținerea fiului său mai mare, Radu Ștefan, scrie ciao.

Ștefan Bănică și fiica sa Violeta au o relație deosebit de bună. Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale, și pe bună dreptate! Fata are planuri mari și își dorește să studieze Dreptul peste hotare.

„Violeta merge într-o direcție extrem de ambițioasă. Vrea o facultate extrem de prestigioasă, în afară. Probabil că se va îndrepta spre avocatură. Mi-a spus „Tati, vreau să mă fac și actriță și i-am spus, tati, aici nu e cu vrei să te faci.

Eu cred că dacă e să fie, va fi. Nu e că vreau sau nu vreau, ori vrei, si atunci nu mai asculți de nimeni. Eu nu te încurajez în nicio direcție, te încurajez indiferent ce vrei să faci. Că vrei să te faci gunoier șef, că vrei să te faci astronaut, că vrei să te faci doctor, eu oricum cred în capacitatea ta de a fi orice. Eu cred în tine! Îmi transmiți senzația că poti să faci orice din ce îți alegi. Eu voi fi acolo!”, a spus Ștefan Bănică în podcastul MagicLife.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net