Ce înțelegere are Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, cu fratele ei vitreg. Au făcut-o din copilărie: „ Sper să...”

Violeta, fiica Andreei Marin, a vorbit despre relația specială pe care o are cu fratele ei, Radu Ștefan Bănică. Violeta visează să studieze Dreptul în America și își dorește ca fratele ei să își țină promisiunea și să o urmeze acolo.

Violeta, fiica Andreei Marin Foto: Instagram
Violeta, fiica Andreei Marin Foto: Instagram

Violeta, plan cu fratele ei 

Violeta a spus că fratele ei i-a oferit, cu mai multe ocazii, diverse sfaturi prețioase de care ține cont și în ziua de astăzi. Ea a dezvăluit că în urmă cu mai mulți ani au făcut împreună un plan, pe care speră să îl pună în practică într-o zi. 

„Dacă aș pleca în străinătate la studii nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem! Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mereu mă gândesc la el”, a declarat Violeta Bănică pentru Playtech Știri

Ce declara Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică are o relație frumoasă cu Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Actorul a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa surorii sale. Despre relația pe care o are cu sora lui, Violeta, Radu Ștefan Bănică a spus: „Este una foarte frumoasă, sunt foarte uimit cât de repede a trecut timpul și mă bucur că ne avem unul pe altul, suntem norocoși, avem discuțiile noastre, secretele noastre”, mărturisea Radu Ștefan Bănică pentru VIVA!. În ceea ce privește relația cu mama Violetei, Radu Ștefan Bănică a precizat că Andreea Marin s-a purtat tot timpul exemplar cu el.

Violeta și Radu Bănică Foto: Instagram
Violeta și Radu Bănică Foto: Instagram

Violeta Bănică și primul ei iubit 

Recent, Violeta Bănică lua lumea prin surprindere, după ce s-a afișat pe rețelele de socializare mai îndrăgostită ca niciodată. Radiază de fericire în brațele iubitului ei, astfel că nu a ezitat și a postat un clip video, chiar pe pagina ei de Instagram, în care se filmează într-o oglindă, în timp ce partenerul ei o ține în brațe. Mai mult, pentru a arăta tuturor cât de mare este iubirea dintre ei s-au și sărutat.

Fiica Andreei Marin nu a putut să nu-i spună și cât de mult îl iubește, așa că în dreptul clipului video postat a scris și: "Te iubesc". De asemenea, l-a și etichetat pe iubitul ei, pe nume George. Cert este că și-a ales un iubit pe gustul ei, cu care se potrivește de minune, George fiind un tânăr înalt și brunet, cel mai probabil, cu o vârstă apropiată de ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net