Problemele de sănătate au trimis-o la medic pe Andreea Marin. A avut parte de o surpriză de zile mari: „Vă știu de vreo 20 de ani”

Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate femei din România, a mărturisit recent șocul e care a avut parte în timpul unui consult la medicul cardiolog. Problemele de respirație au trimis-o acolo, unde a avut parte de o surpriză la aflarea cauzei problemelor sale. 

Andreea Marin / foto: Social media
Andreea Marin / foto: Social media

Dintotdeauna „Zâna Surprizelor” a fost atentă să fie mereu într-o formă fizică bună. Deși trecerea anilor și-a pus amprenta asupra greutății corpului ei, vedeta a reușit performanța de a da jos 13 kilograme. Acesta a fost și motivul problemelor sale de respirație: kilogramele în plus. 

Andreea Marin: „Dumneavoastră v-ați schimbat cu 20 de kilograme în plus”

Odată ajunsă în cabinetul medicului cardiolog, Andreea Marin a avut parte de două surprize: prima - faptul că medicul fusese prezent în trecut în emisiunea „Surprize, Surprize”, și cea de-a doua - kilogramele în plus care îi cauzau probleme de sănătate. 

„Am fost acum câteva luni la medic că mi se părea că nu mai respir bine, am zis că e ceva cu inima, și mi-a spus medicul: Eu vă știu pe dvs. de vreo 20 de ani, de la 'Surprize, Surprize', am venit la dvs în emisiune, poate nu vă mai amintiți, m-am schimbat și eu, v-ați schimbat și dumneavoastră, dar dumneavoastră v-ați schimbat cu 20 de kilograme în plus'.

Mi-a venit să intru în pământ! Într-adevăr, sunt înaltă, am 1.76, și asta trișează cumva, nu se vede la fel de mult. Dacă știi și cum să te îmbraci, mai merge. Așadar, aveam aproape 20 de kilograme în plus și două numere și jumătate în plus la haine, față de azi. Rochia asta nu o puteam îmbrăca. Doctorul mi-a spus: Doamnă, nu aveți nimic altceva decât kilogramele de dat jos. Toată viața dumneavoastră se va îmbunătăți. După primele 5 kilograme date jos, vă rog să mă căutați. Mi-a dat termen o lună. Mi-a spus că voi respira bine ca prin minune”, a spus Andreea Marin, în emisiunea „Vorbește lumea”. 

Cum a slăbit Andreea Marin 

Vedeta a dezvăluit și modul în care să dea jos aproximativ 15 kilograme în această vară. Nu a fost necesară doar o viață sănătoasă și echilibrată, ci și procedurile de remodelare corporală.

„Am slăbit, da, dar nu doar asta contează, degeaba te vezi tu bine în oglindă, va fi doar pentru un timp. Da, am slăbit aproape 15 kilograme vara asta, vară care a fost și cu vacanțe, și firește, îți e poftă de una, de alta.

Cu alte cuvinte, dacă există echilibru și dacă există o metodă bună de a te întreține, pentru că imediat ce m-am întors din vacanță am revenit la cabinet la Carmen, terapeutul meu, acolo unde merg de două ori pe săptămână și unde procedurile corporale ajută.

Degeaba pierzi kilograme dacă nu ajuți corpul să fie în armonie, kilogramele care rămân se distribuie pe corpul tău. Pentru echilibru și armonie e nevoie și de procedurile corporale.”, a precizat vedeta.

image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net