Dieta care a întinerit-o pe Andreea Marin. Cum a reușit să slăbească 13 kilograme în această vară

Ultima actualizare:

Andreea Marin se numără printre puținele vedete din showbiz-ul autohton fără operații estetice. La cei 48 de ani, „Zâna Surprizelor” slăbește și are grijă să își recapete silueta din liceu. Ce dietă urmează și cât de important este echilibrul în acest proces a mărturisit chiar ea. 

Andreea Marin a slăbit 13 kilograme / foto: Social media
Andreea Marin a slăbit 13 kilograme / foto: Social media

De-a lungul anilor, Andreea Marin s-a remarcat prin prisma talentului și tenacității de care dat dovadă încă de la începutul carierei sale în televiziune. A ținut piept greutăților vieții și nu și-a pierdut speranța de a crede în ceva mai bun. Acum împărtășește cu cei de acasă detalii importante din stilul ei de viață, cum reușește să aibă grijă de ea. 

Andreea Marin: „Totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru.”

Echilibrul este cheia către o viață mai frumoasă și mai liniștită, iar Andreea Marin știe mai bine ca nimeni cum să-l dobândească. Prin echilibru, o dietă adecvată și un stil de viață sănătos a reușit să topească până acum un număr de 13 kilograme. 

„Într-adevăr, chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu.  Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru.

Mă bucur foarte mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist Carmen Barcan, pe care o vedeți adesea la televizor, pentru că are multe rezultate remarcabile, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica.

Si am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului.”, a mărturisit ea, potrivit kfetele.ro.   

Motivul pentru care și-a schimbat culoarea părului 

Negru abanos a fost dintotdeauna nuanța părului care a consacrat-o pe Andreea Marin. Vedeta a mărturisit că, după zeci de ani, a luat decizia să renunțe la brunet și să facă o mică schimbare. 
„Culoarea părului meu, după zeci de ani de negru abanos s-a schimbat datorită Florentinei Chiran, care are grijă de părul meu de mult mulți ani și care mi-a sugerat această schimbare, întrucât, într-adevăr negrul înăsprește trăsăturile feței, așa cum spune și ea.

Am încercat, am văzut că îmi place, am mers pe mâna ei și am făcut nuanțe din ce în ce mai deschise și cred că acum am ajuns la acea balanță corectă între culoarea tenului meu și cea a părului. Într-adevăr, par că sunt câțiva ani dați înapoi și datorită acestui aspect care pare minor, dar care iată, contează.”, a continuat ea.

image
image
image
image
image
image
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
radu valcan instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net