Andreea Marin, adevărul despre o posibilă sarcină: „De ce nu?”

Andreea Marin este, fără dar și poate, considerată una dintre cele mai sincere și mai tranșante persoane publice din România. Ajunsă la 48 de ani, vedeta își trăiește cu mândrie realizările vieții, care nu se numără în bani și proprietăți, ci în persoanele dragi. În urmă cu doar câteva luni mărturisea că își dorește să devină din nou mamă, în ciuda vârstei pe care o are, căci nu o consideră o piedică. 

Andree Marin alături de fiica ei, Violeta / foto: Colaj Click!
Andree Marin alături de fiica ei, Violeta / foto: Colaj Click!

„Zâna Surprizelor” are deja o fiică, Violeta (15 ani), rezultată în urma mariajului cu Ștefan Bănică Jr. După mai multe eșecuri în dragoste, și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, care-i este partener de viață și alături de care a lăsat de înțeles că și-ar dori să devină mamă pentru a doua oară. 

Andreea Marin: „Să-mi dea Dumnezeu șansa asta” 

Vedeta de televiziune consideră că vârsta nu ar trebui să fie niciun impediment pentru ca o femeie să devină mamă. Cât despre ea, mărturisea în podcastul lui Cătălin Măruță că și-ar dori să devină din nou mamă, și speră ca Dumnezeu să-i ofere această șansă.

„Cătălin Măruță: Mi-a plăcut foarte mult când ai spus că la 47 de ani nu ți-e teamă să devii din nou mamă, pentru că există prejudecata asta: domne, după nu știu ce vârstă să nu apară probleme, e mai greu...

Andreea Marin: E adevărat. Nu putem să ne facem că nu e așa, că una e să fii mamă la 20 și ceva de ani, alta e să fii mamă la 40 și. Acum, să-mi dea Dumnezeu șansa asta. Deocamdată nu s-a întâmplat, dar dacă s-ar întâmpla...eu am vrut să transmit un mesaj tuturor care probabil se privesc în oglindă, sau probabil se privesc în adâncul sufletului și-și spun: domne, am 47 de ani, merg cu pași repezi spre 50, deci nu mai pot să am eu pretențiile alea de la 20 și de ani. 

De ce nu? E adevărat, ce nu trebuie să ai este mintea aceea, sau imaturitatea care să-ți spună că trebuie să arăți ca la 20. Nu, domne! Nu trebuie! Și nici nu mai încerca!”, a spus Andreea Marin, în urmă cu doar câteva luni, când era invitată în podcastul lui Cătălin Măruță. 

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png