Andreea Marin revine pe micul ecran. Unde va putea fi urmărită „Zâna Surprizelor”

#Exclusiv Click!

Andreea Marin (48 de ani) revine pe sticlă! O va face cu ocazia mult-așteptatului show „Săriți de pe fix!”, care debutează în forță joi, 14 septembrie, la PRO TV, de la ora 21.30. Andreea ne-a povestit totul despre rolul de invitat special, pe care îl deține în noul show de divertisment.

„Săriți de pe fix!” se anunță a fi cel mai nebun show tv al momentului, care îmbină divertismentul cu jocurile și provocările, într-un adevărat spectacol de umor.

Emisiunea, care debutează joi, 14 septembrie, de la ora 21.30, la Pro TV, marchează și revenirea pe sticlă a Andreei Marin. Vedeta a acceptat rolul de invitat special, chiar în prima ediție a emisiunii prezentate de Cabral.

Andreea Marin: „Am fost fericită să fiu alături de noua echipă, chiar în prima ediție”

În fiecare episod, oaspeții de onoare se schimbă, așa cum e firesc. Am fost fericită să fiu alături de noua echipă, chiar în prima ediție, care vă va aduce multă bună dispoziție, negreșit!

Probe inedite, unele chiar nemaivăzute, poftă de viață, bucuria jocului, chiar dacă suntem maturi!”, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate pentru Click!

Show-ul are 10 invitați permanenți (8 în fiecare ediție), care vor fi puși la grea încercare de Cabral, prezentatorul emisiunii. Irina Antonie, Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton și Paul Ipate vor fi nevoiți să „cânte” după cum dirijează Cabral, iar repetițiile nu sunt acceptate.

În fiecare ediție, cei 8 comedianți, dar și doi invitați speciali, vor fi provocați de Cabral la o serie de jocuri, care le va testa imaginația, limitele, îi va face să fie creativi, să improvizeze, să cânte sau să danseze.

Emily Burghelea: „Am gătit cu susul în jos"

Emily Burghelea se numără printre comedianții noului show de la PRO TV și a dezvăluit ce provocări a întâmpinat la filmări.

„O, dar ce provocări n-am întâmpinat, gândește-te că am gătit cu susul în jos. Filmările au fost o adevărată provocare pentru mine, pentru că Damian era abia născut, încă îl alăptam, și trebuia să-l aducă Andrei ca să-l hrănesc. A fost foarte bine, am reușit să îmbin utilul cu plăcutul”, a dezvăluit Emily Burghelea, pentru protv.ro.

În ultimii ani, mai multe țări au lansat acest format de televiziune, în urma succesului înregistrat la nivel mondial. În Franța, show-ul a celebrat 10 ani de difuzare, în Mexic și Italia se află deja la sezonul 9, iar pe Rai 2 a înregistrat cifre record în 2023.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
netflix jpg
 Florin Salam (43 de ani) și-a deschis sufletul aseară și a oferit detalii necunoscute despre viața și cariera sa, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
banner cristina cioran png
banner mămăligă png
cub adela popescu png
netflix jpg
image
actualitate.net