Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 10 kilograme în timpul vacanței? A urmat o dietă minune, iar rezultatele sunt vizibile

Unii se îngrașă în vacanțe, alții slăbesc! Andreea Marin a anunțat că a reușit performanța de a slăbi 10 kilograme în sezonul estival.

A fost perioada vacanțelor și Andreea Marin (48 de ani) nu doar că nu a pus nici măcar un kilogram, dar a slăbit 10! Dacă toată lumea, în sezonul estival, pune câteva kilograme, mai ales în vacanțele la all inclusive, vedeta a găsit, se pare, dieta sau rețeta minune care o ajută să slăbească,

A apelat la ajutorul terapeutului și nutriționistului Carmen Barcan, care i-a dezvăluit secretul siluetei perfecte, chiar și în vacanță.

Andreea Marin: „Două numere mai puțin la haine nu mă deranjează deloc!”

Da, am slăbit 10 kg în lunile de vară, cele cu plecări în vacanța care ne tentează mereu cu ce e mai gustos! Deci, se poate, și asta fără restricții exagerate. Două numere mai puțin la haine nu mă deranjează deloc!”, a anunțat Andreea Marin, pe contul ei de socializare.

Andreea Marin nu este, în fapt, adepta unei diete anume, ci, mai degrabă, a unui stil de viață sănătos, pe care l-a abordat în ultima vreme cu rezultate spectaculoase. Vedeta dezvăluie că, în procesul de slăbire, este foarte important cum îți organizezi mesele și modul în care îți alegi porțiile.

Nu este genul acela de schimbare, de mod de viață care să te restricționeze și să te facă să crezi că nu o să poți toată viața. Ba din contră, aș spune. Gătind sănătos, cu cap, cu multe elemente nutritive la fiecare masă, modul de a aranja masa e altul, trebuie să-ți placă ce vezi în farfurie.

Toate acestea creează un cumul și totul pornește de la respectul pe care ni-l purtăm”, a dezvăluit vedeta, într-un podcast realizat pe Youtube, împreună cu nutriționista Carmen Barcan.

Regula esențială la fiecare masă este să mănânci doar o singură porție, să eviți excesele, iar farfuria să fie cât mai sănătoasă din punct de vedere nutrițional.

Mi se pare extrem de relevant ca la o masă să ai un singur fel. Mănâncă ce-ți place, o supă cremă bună, ceva cu puține ingrediente, cât mai curat, ai grijă să ai legume, salată, mult verde în farfurie, nu să facem un amestec.

Eu nu simt deloc că aș pica din picioare, deși merg pe 10 kilograme pierdute, mănânc normal, timp de două ori pe săptămână fac și niște proceduri, nu mai am mult de slăbit, nu am nevoie, însă există și persoane pentru care sănătatea este sub semnul întrebării”, a mai dezvăluit Andreea Marin.

Francisca are o siluetăd invidiat Sursa: Instagram
Francisca are o siluetăd invidiat Sursa: Instagram

Și Francisca a slăbit 20 de kilograme!

Cântăreața Francisca Dulceanu a ajuns și ea pe mâinile aceluiași terapeut specializat în tratamente faciale și corporale, Carmen Barcan, după ce a ținut mai multe diete, fără rezultate, însă. Doar așa s-a întâmplat minunea și a început procesul de slăbire.

A adoptat un stil de viață și de alimentație sănătos și a dat jos, în timp record, 20 de kilograme.

Am avut nevoie de ajutorul unui specialist! Am adoptat un stil de viață sănătos, un întreg program de proceduri corporale și faciale, gândit special pentru organismul meu!

Secretul siluetei mele de acum este gura pe jumătate, bun simț, calitate și nu cantitate și mișcare. Per total, un stil de viață sănătos! Am slăbit 20 de kilograme cu totul, au trecut doi ani de atunci, dar mă chinui să mă mențin. A fost un proces natural, făcut cu cap, cu terapeut.

Eu fac acum sală de patru ori pe săptămână, fac proceduri. Acum am 50 de kilograme! În perioadele stresante am ajuns și la 48-49 de kilograme!”, a povestit solista, despre lupta ei acerbă cu kilogramele, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net