Irina Antonie a făcut față tuturor provocărilor din noul show de la ProTV, „Săriți de pe fix": „E copleșitor tot ce se întâmplă…”. Detalii din culisele celui mai nou show de la Pro Tv

#Exclusiv Click!

Actriță de teatru și film, Irina Antonie (38 de ani), este unul din cei 10 invitați permanenți din show-ului „Săriți de pe fix" de la ProTV, care va ține telespectatorii cu sufletul la gură în fața televizorului. Mama unei fetițe de doi ani, Ava, Irina Antonie a făcut față cu brio tuturor provocărilor de la „Săriți de pe fix" și s-a distrat cot la cot cu colegii ei de emisiune. 

Prima ediție a show-ului „Săriți de pe fix" începe pe 14 septembrie, de la 21.30, pe ProTV și se anunță unul din cele mai nebune show-uri ale toamnei, cu momente unice și mult umor, fiind prezentat de Cabral. 

Irina Antonie ne-a povestit pentru Click! ce înseamnă pentru ea „Săriți de pe fix” și cât de tare s-a distrat la filmări.

Irina, cum este acest proiect, „Săriți de pe fix", de la ProTV?

Extraordinar! Mă bucur foarte tare că am avut șansa să fiu în acest proiect, pentru că-i cunosc pe majoritatea dintre colegii mei, mai ales pe actori, și pe Alex, și pe Mihai, și pe Anca, și e un exercițiu nou, pentru noi toți, și mai ales și pentru mine, pentru că nu am mers deloc în zona de improvizație până acum și e total diferit de teatru. E copleșitor tot ce se întâmplă în televiziune, dar îmi place foarte tare! Chiar sunt oameni curați, talentați,  totul la superlativ. Și când ies momentele, este incredibil, mai ales că nu repetăm! Chiar vorbeam cu ei. În show-urile din America, unde ți se pare totul simplu și au pus o întrebare și tu ai răspuns foarte amuzant, ei de fapt, repetă foarte mult. La Planul înclinat, când îl vezi, ai un milion de idei, te gândești ce poți să faci și că o să fii cel mai bun...și te lovesc toate! Aluneci, sunt ouă pe jos, a aruncat cineva cu apă, cu vin, nu știu, îți cade ceva în cap, un casetofon, total nepregătit. Îți faci niște planuri și nu se întâmplă nimic din ce ți-ai propus!

Am văzut că este Planul Înclinat și corzile acelea. La care dintre aceste provocări ai nimerit, ca să zicem așa?

Le-am făcut pe toate! Toți am trecut prin toate! Îți dai seama că vrei să câștigi, trebuie să protejezi și invitatul, e foarte drăguț, foarte-foarte drăguț!

Cu cine te înțelegi cel mai bine dintre colegi?

Cu toată lumea! Toți sunt super drăguți, amuzanți, fac glume, ne permitem niște lucruri între noi, ca să ne putem relaxa și să ne bucurăm!.  Și cu fetele, și cu băieții!

Pe lângă acest proiect ce mai urmează pentru tine, ce te ține mai ocupată?

Eu sunt actrița la teatru și am scos o Trilogie a Minelor care se joacă la Teatrul Dramaturgilor români, avem două nominalizări în UNITER, Premiul UNITER, jucăm prin țară spectacolul în festivaluri, mai am proiecte și la Teatrul Act și la Dramaturgi, la TNB  și la Metropolis. Am terminat Istoria Artei și vreau să fac un performance. Asta înseamnă că o să fac un spectacol de teatru în care, ea, la final, domnișoara Iulia Iustinberg, își taie gâtul și vreau să o fac în timp real, cât durează piesa, adică de la 12 noaptea, până la 6 dimineața. Și ea se va ridica și o ia de la capăt din nou! Și se  reîndrăgostește de băiatul ăsta care la final o pune să se sinucidă. 

Deci, o altă provocare!

O altă provocare, da!

 Ești și mămică. Cum te împărți așa între tot ce ai de făcut? Cât de repede ți-ai revenit după sarcină?

Am o fetiță de 2 ani și chiar am avut mare grijă! În fiecare zi am fost la sală, în fiecare zi am făcut exerciții. Cu o zi înainte să nasc eram la teatru, aveam șnur, care înseamnă că e efectiv ca spectacolul de teatru, toți încercau să mă trimită acasă, iar după o săptămână m-am întors la teatru, pentru că acest proiect numit Trilogia Minelor, ne chinuim de ani să-l facem și chiar a meritat și am luat toate premiile și a fost extraordinar. Și după o săptămână m-am întors și atunci a fost o chestie, dar am luat destul de multe kilograme, deși am mâncat super sănătos în sarcină și am mers la sală. M-am chinuit, am tras de mine, înțeleg perfect, este foarte greu să slăbești, probabil și pentru că nu te odihnești suficient, habar nu am! Toți îmi spuneau că atât cât am pus în sarcină într-un an, o să dau jos într-un an și mă enervau toți când îmi spuneau asta, pentru că nu se întâmpla mai repede. Dădeam 5 kile pe lună, dar corpul nu îl ai la fel, efectiv nu îl ai. Pentru că nu dormi noaptea, pentru că ești obosit, stresat, mai am și alte lucruri de făcut, nu ai cum să recuperezi.

Reușești să petreci mai mult timp cu fetița ta?

Da! Acum am lipsit foarte mult, pentru că am fost la filmări, dar de obicei noi nu repetăm  chiar atât de multe ore la teatru și reușesc să îmi împart programul sau am spectacole. Asta înseamnă că joc o oră și jumătate și repetițiile durează, depinde, 5-6 ore.

Ai ajutoare din partea bunicilor?

Nu, din păcate, avem părinți, dar nu se descurcă, din partea soțului sunt în vârstă, mama nu stă în București, așa că am luat pe cineva care venea 3 zile pe săptămână, atunci când eu mergeam la teatru nonstop și e bine așa, pentru că nu poți să faci nimic altceva și ca actor independent nu îmi permit să îmi iau liber mult timp. A fost mai bine.Toate actrițele mi-au scris. Eu la o săptămână de la naștere aveam premiera și mă întrebau cum țin minte textul. Le spuneam că nu mi-am permis să uit, pentru că era o presiune atât de mare să fie bine, era muncă noastră. Când faci teatru independent nu e ca și când vine lumea. Tu trebuie să aduci public, să faci bani, să fii bun, nu e ca la orice teatru de stat în care nu contează, eu îmi fac treaba și e o echipă în spate...În teatrul independent nu e nicio echipă, ești doar tu cu colegii tăi și așa că nu am putut să îmi iau libere multe, dar a fost foarte bine. Și ea e fericită și eu sunt fericită, e toată lumea bine!

Săriți de pe fix! - cel mai nebun show de divertisment

8 comedianți din România vor intra într-o joacă plină de surprize, umor și provocări ce-i vor lăsa cu gura căscată pe cei de acasă. Totul cu un singur scop: distracția fără limită. În fiecare ediție, doi invitați speciali vor întra în acest carusel nebun de provocări pus la cale de Cabral, prezentatorul emisiunii.

Săriți de pe fix! (Anything Goes) este un show care îmbină divertismentul cu jocurile și provocările într-un adevărat spectacol de umor. În fiecare ediție, cei 8 comedianți, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Dracea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Paul Ipate, dar și doi invitați speciali, vor fi provocați de Cabral la o serie de jocuri care le va testa imaginația, limitele, îi va face să fie creativi, să improvizeze, să cânte sau să danseze în condiții care vor genera foarte mult umor.

Provocarea supremă? Planul Înclinat

Cea mai mare provocare a celor 8 comedianți din show-ul Săriți de pe fix! este Planul Înclinat – un studio construit la un unghi de 22,5 grade, în care invitații vor interpreta personaje într-o serie de scenete. Câți vor rămâne în picioare în încercarea de intra în rol și câți vor fi încurcați de gradul de înclinare a platoului, vom vedea în curând, la PRO TV.

Prezentatorul emisiunii este Cabral

Cabral este prezentatorul noii emisiuni de la ProTV, “Săriți de pe fix!” și a așteptat cu nerăbdare acest proiect care i se potrivește mănușă.

Acest proiect nu are numele ăsta din întâmplare, chiar e complet sărit de pe fix! Am avut noroc cu un casting de comedianți și tineri, și fresh, dar în același timp cu experiență, care pot fi săriți de pe fix în așa fel încât să se bucure și cei de acasă. Proiectul se bazează pe spontaneitate și improvizație, domeniu în care toți ai noștri fac performanță. Este o plăcere să lucrez alături de oamenii ăștia care-și iubesc meseria foarte tare și care știu extrem de bine ce au de făcut. Din punctul meu de vedere, probabil, sunt șanse să fie cel mai ușor proiect de televiziune pe care l-am avut în ultimii ani, pentru că greul cade pe colegii mei, care sunt și ei săriți de pe fix ca și mine. Ce se întâmplă în emisiunea aceasta este neașteptat de la cap la coadă, ”curgerea” este complet atipică și abordarea pe care o avem este una care până acum nu prea a fost folosită în România, iar planul înclinat este o nebunie în sine, o nebunie în care lucrurile se întâmplă cu o viteză amețitoare și vin buluc”, a spus Cabral, prezentatorul emisiunii „Săriți de pe fix!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net