Ce s-a ales de Cristian Gheorghiță, primul soț al Andreei Marin. Din ce câștigă bani astăzi

Andreea Marin s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 21 de ani cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă după trei ani de mariaj au decis să se despartă. În prezent, Cristian ocupă funcția de director de marketing la o agenție de pariuri. Și-a refăcut viața și are doi copii. 

Cristian Gheorghiță Foto: Facebook
Cristian Gheorghiță Foto: Facebook

Motivul despărțirii de Cristian Gheorghiță 

Andreea Marin și Cristian Gheorghiță au avut un mariaj fericit la început, dar diferențele dintre ei au devenit evidente pe parcursul anilor. Vedeta TV a explicat că principalul motiv al despărțirii a fost nepotrivirea dintre ei, care s-a accentuat în timp.

„Oamenii se despart pentru că nu mai au aceleași idealuri (…) Am decis împreună. Au fost mai multe discuții, pentru că nu este ușor să te desparți de cineva, mai ales că amândoi mai aveam sentimente unul pentru celălalt”, a mărturisit Andreea Marin într-un interviu mai vechi. 

Cei doi au rămas în relații bune 

Chiar și după separare, Andreea Marin și Cristian Gheorghiță au rămas în relații bune. Deși nu au păstrat legătura constant, cei doi nu s-au evitat atunci când s-au întâlnit de-a lungul anilor. 

„Nu pot spune că m-am măritat prea devreme. Am făcut-o la 21 ani, din dragoste, dar amândoi ne-am dat seama la un moment dat că drumurile noastre sunt diferite (…) Ne-am dat seama că nu ne mai potrivim. N-a fost ușor să luăm o astfel de decizie, pentru că în acel moment aveam sentimente unul față de celălalt. Dar relațiile noastre au rămas extrem de civilizate și după divorț. Nu pot să spun că am păstrat neapărat legătura, dar lumea e mică, iar atunci când ne întâlnim discutăm, nu ne evităm”, declara Andreea Marin, potrivit okmagazine.ro. 

Vedeta a rămas marcată de suferințele din dragoste, mai ales după primul mariaj eșuat. O prietenă de-a celebrei prezentatoare a dezvăluit că Andreea Marin a fost la un pas de depresie și a trecut cu greu peste despărțirea de primul soț.

Cu ce se ocupă în prezent Cristian 

Cristian Gheorghiță, primul soț al Andreei, s-a recăsătorit cu o femeie pe nume Alina, alături de care are doi copii. În prezent, el ocupă funcția de director de marketing la o agenție de pariuri. 

Cristian Gheorghiță împreună cu familia Foto: arhivă Click!
Cristian Gheorghiță împreună cu familia Foto: arhivă Click!

Andreea Marin a divorțat de trei ori 

După ce s-a despărțit de Cristian Gheorghiță, prezentatoarea tv s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică Jr., în 2006. Un an mai târziu, Andreea Marin o aducea pe lume pe Ana Violeta, singurul ei copil. În 2013, după șapte ani de căsnicie, Ștefan Bănică și Andreea Marin au decis să divorțeze. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Cătălina Ponor
nicoleta nucă jpg
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
4 gica petrescu si cezarina moldoveanu 4 jpg jpeg
image png
image png
image png
banner adina halas badea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net