Andreei Marin i-a fost teamă că va avea soarta Mădălinei Manole. „A fost semnalul de alarmă pentru mine”

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune din România. Are o carieră de invidiat și a știut întotdeauna cum să se facă plăcută celor de acasă. Însă, vedeta a trecut și prin clipe de coșmar, în care celebritatea, frumusețea și banii n-au putut să o ajute cu nimic. Dacă nu apela la un medic specialist la timp, a dezvăluit că putea avea soarta Mădălinei Manole.

Andreea Marin a suferit de depresie în trecut / foto: colaj arhiva Click!
Andreea Marin a suferit de depresie în trecut / foto: colaj arhiva Click!

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Aceasta a reușit să câștige simpatia publicului datorită profesionalismului său desăvârșit. Din păcate, însă, a trecut prin multe stări de depresie și prin episoade negative. Prezentatoarea TV a vorbit despre o perioadă întunecată din viața ei.

Dacă tu nu știi când să te oprești, dacă ai luni de zile de nesomn. Ok, tu ai o motivație, că vrei să împlinești nu știu ce proiect, dar corpul are o limită. Și dacă nu îți asculți corpul, ajungi în punctul în care îți spune el stop forțat. La fel și cu mintea se întâmplă.

M-am tratat, așa cum medicul m-a sfătuit. Am fost și la psiholog, am fost și la psihiatru. Era o chestiune care evoluase deja pentru că nu m-am dus la timp. În momentul în care ajungi să te gândești rău față de viața ta, înseamnă că nu mai ești la începutul depresiei.

„A fost semnalul de alarmă pentru mine”

Da (a vrut să se sinucidă), te gândești că pui mai puțină povară astfel pe umerii celor dragi ție. Noroc că atunci a fost momentul în care mi-am dat seama că ceva nu e în regulă și am mers la un specialist.

Specialistul mi-a confirmat că despre asta este vorba. După ce am trecut eu prin ce am trecut și după ce m-am recuperat, am început să fac campanii pe această temă. Am considerat că nu e de joacă. În jurul meu au fost și oameni care și-au luat viața și am înțeles că trebuie vorbit deschis despre acest subiect.

A fost anul în care Mădălina Manole și-a luat viața din pricina depresiei și acela a fost semnalul de alarmă pentru mine”, a dezvăluit Andreea Marin,  în cadrul podcast-ului „un PODCAST mișto by Bursucu”.

„Cazul Mădălinei Manole putea fi cazul meu”

De asemenea, vedeta a mai dezvăluit la „Play IT” că au fost zile în șir în care se trezea cu lacrimi în ochi și nu știa cum să controleze astfel de stări.

Mă trezeam dimineața cu lacrimi în ochi. Era ca o gheară interioară, care strânge sufletul. Nu poți să le explici celor dragi până la capăt ce se întâmplă. Explici simptomele, ceea ce simți, dar de ce, nu știi să spui până la capăt. Mi-a atras atenția și am conștientizat cazul Mădălinei Manole. Abia atunci am realizat că asta s-ar putea să fie în cazul meu”, a spus Andreea Marin, la „Play IT”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
bianca dragusanu dan capatos colaj instagram jpg
dani otil
nicu paleru jpeg
netflix pixabay png
andreea mantea
netflix pixabay jpg
andreea marin facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net