Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar fi ajuns în semifinala Românii au talent: „E mafie acolo! I-ați tăiat aripile unui înger de copil! Rușine!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Marian, fratele Mădălinei Manole, le-a transmis un mesaj dur de Paște juraților de la „Românii au talent”. Fratele „fetei cu părul de foc” este profund indignat de faptul că micuța Rebeca Rizea, sosia Mădălinei, nu a obținut un Golden Buzz care ar fi calificat-o direct în semifinala show-ului de talente de la Pro Tv. 

În ediția de vineri, 8 martie 2024, micuța Rebeca Rizea a reușit să provoace un val de emoții și nostalgie pe scena de la „Românii au talent”. Originară din Alexandria, copila de doar 8 ani a urcat pe scena show-ului de talente la Pro TV și a interpretat melodia Mădălinei Manole – „Tu n-ai avut curaj”. 

În timp ce interpreta piesa Mădălinei Manole cei patru jurați, dar și publicul au remarcat imediat asemănarea izbitoare dintre timbrul ei vocal și cel al regretatei artiste.

Pavel Bartoș: „Cântă unu la unu și are doar 8 ani”.

„Doamne, ce muzică a lăsat Mădălina Manole. Ce a lăsat în sufletul nostru”, a zis Andra.

„Rebeca ai o voce și un timbru… deosebite este puțin spus. Este atât de neașteptat să auzi de la o fetiță ca tine… să iasă o voce ca cea pe care am auzit-o încât trebuie să recunosc că mie mi-a luat câteva secunde să îmi dau seama că e pe bune de la tine”, a completat Dragoș Bucur.

„ Este absolut incredibil cum îi poate suna vocea la 8 ani. La un moment aș fi închis ochii… și chiar dacă nu era vocea Mădălinei Manole, era timbrul Mădălinei, ceea ce este absolut incredibil. Ai o față care e ca soarele așa, pare că a răsărit soarele când apari pe scenă”, a spus și Andi Moisescu.

Deși mulți se așteptau ca Rebeca Rizea să obțină un Golden Buzz din partea juraților de la „Românii au Talent”, se pare că micuța nu a reușit să-i convingă cu prestația sa.

Marian Manole: „Ce o fi în sufletul fetiței…”

Cei patru jurați au fost aspru criticați de fratele Mădălinei Manole pentru faptul că nu i-au acordat copilei șansa de a ajunge direct în semifinală.

„Sărbătorile Pascale se termină trist pentru mine! Era prea frumos! Am aflat cu puțin timp în urmă că micuța Mădălina, Rebeca, nu a fost selectată pentru semifinale! 

A primit 4 de <<Da!>> în ediția RAT când a cântat, deși toată România a spus că merita Golden Buzz direct în semifinale sau finală!

Au fost mulți care au primit 3 și 4 de <<Da! >>de la jurați și au avut o mică șansă să fie aleși de ei pentru semifinale. Fetița, însă, am aflat că nu a mai fost aleasă!

Eu am aflat că fetița nu se află printre cei aleși în semifinală de la mama ei și de la o prietenă care a sunat un prieten din ProTV și care i-a confirmat că Rebeca nu este aleasă!

Dacă ar fi fost un adult care ar fi interpretat o piesă de-a Mădălinei nu m-ar fi durut atât de mult, dar să-i tai aripile unei fetițe de numai 8 anișori, e trist!

Asta denotă cât de mult au iubit-o colegii ei pe Mădălina! Și mă refer la Andra! Ceilalți trei jurați, niște oameni de carton!”

„E mafia lor de acolo…”

„De ce nu au ales-o?! Asta o știu doar cei care hotărăsc cine va fi sau nu, pe ce criterii nu știu, e mafia lor de acolo, probabil că sponsorii dictează condițiile, nu știu, îmi dau cu părerea, dar e clar că genul ăsta de emisiuni concurs nu sunt pentru noi, publicul, ci pentru aranjamentele lor!

Ce să spun, sunt dezamăgit eu, dar....ce o fi în sufletul fetiței, nu vreau să mă gândesc! E ușor să spui...ai câștigat, continuă, ai pierdut continuă sau eșecurile te întăresc și te fac mai puternic, dar și iarăși dar, parcă se potrivesc sportivilor! 

Să zicem că a ratat medalia pentru că a căzut de la bârnă, a pierdut titlul mondial pentru că a ratat ultimul penalty și exemplele pot continua! Ce faci însă cu un înger de copil de numai 8 ani căruia îi tai aripile din start? Cum îi explici eșecul? Cu ce a greșit micuța Rebeca?!

Probabil pentru că a cântat piesa Mădălinei! Ce să-i urez acum, la ora asta, când sunt un munte de furie, sincer!? Să mă leg de curcubeul ăsta și să-i spun că ea este un curcubeu frumos care a apărut pe scenă la RAT, dar care sper că nu se va stinge, doar pentru că așa au vrut jurații masculi și jurata femelă să se stingă?!

Cum spun americanii la rușine?! Shame (habar n-am dacă așa se scrie), shame să vă fie, cui trebuie spus! Fruntea sus Rebeca!”, a declarat supărat Marian, fratele regretatei Mădălina Manole, în exclusivitate pentru Click!

A izbucnit în lacrimi atunci când a văzut-o pe scenă pe mica sosie a Mădălinei!

Aflat în fața televizorului, Marian, fratele Mădălinei, a izbucnit în lacrimi, de fericire când a auzit-o pe Rebeca Rizea cântând pe scena de la Românii au talent. 

„Fetița este un fenomen! Ce trăire, ce timbru vocal și dicție a avut pe scenă pentru numai 8 anișori! Am plâns când am ascultat o, piele de găină de la început până la sfârșit!

Dacă o ascultam la radio, puteam să jur că este Mădălina! Câtă forță, cât talent Intr un corp așa micuț! Micuța Rebeca Rizea a impresionat o țară întreagă!”, a mai declarat Marian Manole, pentru Click!

Cine este micuța Rebeca Rizea, fetița cu același timbru vocal precum cel al Mădălinei Manole?

Rebeca Rizea are opt ani, este din Alexandria și este fana emisiunii „Românii au talent”. Se uită de când era mică la emisiune și nu există ediție pe care să nu o fi văzut.

Pentru Rebeca muzica este doar o pasiune. Până la apariția de la show-ul de talente, de la Pro Tv, micuța nu a participat la multe concursuri, ci doar la două, însă a obținut rezultate foarte bune.

Micuța își dorește să devină medic oftalmolog și să ajute oamenii să vadă mai bine.

În Vinerea Mare, penultima ediție a preselecțiilor sezonului 14 Românii au talent a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 23:44.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dmitri Peskov FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
image png
image png
andreea balan  facebook jpg
banner mirabela dauer png
netflix pixabay jpg
banner Vali Vijelie
image png
man 5545037 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net