Emilia Ghinescu, mărturii cu ochii în lacrimi despre divorţ: «Copilul mi-a zis să mă întorc la tatăl lui»

14 decembrie 2021 5:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emilia Ghinescu şi-a deschis sufletul şi a povestit cel mai greu moment din viaţa ei: atunci când a decis să divorţeze de fostul soţ, copilul ei a rugat-o să nu facă acest pas.

Invitată la emisiunea „Folclorul sub lupă”, de la Etno TV, Emilia Ghinescu s-a destănuit şi a rememorat unul dintre cele mai grele momente: divorţul de primul ei soţ. Solista de muzică populară s-a căsătorit prima oară la vârsta de 18 ani, cu un bărbat cu zece ani mai mare.

Căsnicia a durat şapte ani, iar Emilia şi fostul soţ au avut doi copii: un băiat născut pe când solista avea 19 ani şi o fetiţă. Divorţul a fost unul amiabil, dar a fost totuşi o cumpănă pentru Emilia, care a povestit că, atunci când i-a expicat băiatului ce se întâmplă cu părinţii lui, copilul a rugat-o să nu divorţeze.

Emilia Ghinescu, declarații dureroase despre fostul soț

„Când m-am despărțit de tatăl lor, am discutat cu băiatul meu ca intre prieteni, i-am explicat situația, el a știut ce s-a întâmplat și ce va fi în viitor. I-am explicat că o să fie liber să aleagă oricând unde va vrea să meargă. Nu mi-a fost deloc ușor. Au fost momente în care băiatul meu plângea și îmi spunea de ce se întâmplă asta. Cel mai greu mi-a fost când mi-a zis: măcar pentru mine, întoarce-te la el! Atunci a fost cel mai greu”, a povestit Emilia Ghinescu, cu lacrimi în ochi, potrivit starpopular.ro.

Nu a fost uşor nici când Emilia l-a cunoscut, la doi ani de la divorţ, pe Sebastian, cel care avea să îi devină soţ. Solista a mărturisit că nu a vrut să îl forţeze pe fiul ei să se împrietenească cu noul partener şi că a lăsat ca lucrurile să vină de la sine. A avut însă mare noroc că Sebastian i-a acceptat copiii ca şi când ar fi fost ai lui.

„Când l-am cunoscut pe Sebastian, nu l-am obligat pe fiul meu să vina la mine. L-am lăsat pe el să vina la noi, să se împrietenească cu Sebi, să nu vadă în el un dușman, să nu fie gelos. Copilul meu a venit atunci când a simțit el. Nu orice femeie care a avut o căsnicie cu doi copii poate să mai întâlnească pe cineva care s-o iubească și să-mi iubească copiii așa cum a făcut Sebastian. Mi-a iubit copiii că și cum ar fi fost copiii lui. Fetița mea îi spune tata”, a mai declarat Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu, una dintre cele mai căutate artiste de muzică populară din România

Faimoasa artistă este originală din Pitești, județul Argeș. S-a născut pe 20 noiembrie 1978, iar pasiunea pentru muzică o are de mic copil. Emilia Ghinescu cântă de la vârsta de la vârsta de 10 ani. 

Cântăreața a studiat Facultatea de Psihologie, însă menirea sa a fost să urce pe scenă. Pe plan profesional, Emilia Ghinescu se poate lăuda cu șase albume muzicale, în colaborare cu artiști valoroși, printre care și Nicu Paleru.

Artista a devenit cunoscută pentru piesele ”Barbatul”, ”Am pacate pe pamant”, ”Plateste-l pe lautar”, ”Batranete haine grele”, ”Doar mama sa nu fii”, ”Am pe lume doi feciori”, unele dintre cele mai ascultate melodii din repertoriul propriu.

Mai multe