Ernest a așteptat 9 ani ca să o ceară în căsătorie pe Adriana. Motivul pentru care renunțat cu greu la viața de burlac

10 februarie 2022 10:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ernest Takacs a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea Big Brother, difuzată de postul de televiziune Prima, în urmă cu mai bine de 18 ani. În prezent, lucrează la Kanal D și este mulțumit de viața pe care o are, din toate punctele de vedere. 

O lume întreagă îl cunoaște pe Ernest prin prisma emisiunilor pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, însă nu sunt știute la fel de multe amănunte despre viața sa personală. 

Ernest Takacs are o relație cu Adriana de aproape 20 de ani și sunt căsătoriți de aproximativ zece ani. Au împreună un băiețel care le face viețile mai frumoase. Prezentatorul a mărturisit că Adriana l-a cucerit prin frumusețea ei și naturalețea de care a dat dovadă dar și prin răbdarea cu care abordează orice problemă. Ernest nu a renunțat ușor la viața de burlac și a cerut-o în căsătorie după 9 ani de relație! 

Întrebat care a fost motivul pentru care a așteptat atât de mult până să îi adreseze marea întrebare, Ernest a declarat că o relație adevărată are nevoie de mult timp pentru a fi una solidă, conform Viva!.

"Atunci am simțit să fac acest pas… Nu a fost ceva programat. Ne-am dorit să avem copii, să ne întemeiem o familie. Cererea în sine a fost un gest spontan, venit într-un moment fără o însemnătate deosebită sau orchestratădupă o lungă cugetare. Știam că ea își dorește foarte mult asta și nu aș fi putut să o surprind decât într-un moment banal. Trebuie să recunosc că e greu să-i faci o surpriză soției mele, pentru că se prinde imediat", a povestit Ernest. 

Ernest a dezvăluit că el și Adriana au avut o nuntă atipică. La fericitul eveniment au participat doar membrii familiei și prietenii foarte apropiați, iar la petrecere atmosfera a fost una lejeră și s-a ascultat muzică rock. În plus, mirii nu au respectat tradițiile, excepție făcând doar cea legată de furatul miresei. Cununia religioasă a avut loc pe un ponton, iar nuntații au ascultat cântecele celor de la Metallica, în așteptarea Adrianei, a povestit prezentatorul. 

Ernest a cunoscut-o pe Adriana atunci când avea douăzeci de ani. Prima lor întâlnire a fost una bizară, după cum a declarat Adriana. 

Cum s-au cunoscut Ernest și Adriana 

Adriana a mers în vizită la Ernest, un prieten comun al iubitului său de la acea vreme, și a fost surprinsă când a descoperit că cel care avea să îi devină soț a răspuns la ușă fiind îmbrăcat doar într-o pereche de boxeri. 

"Am venit în București pentru că de loc sunt din Focșani și ne-am sunat. Ne-am cunoscut la hotel, în camera unde stătea el pe atunci. Am mers cu iubitul meu de atunci la el. M-a șocat că atunci când am bătut la ușa, mi-a răspuns în boxeri. Și mi-a zis cu nonșalanță că așa stă el prin cameră”, declara Adriana. 

  Poți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Mai multe