Exclusiv! Așa arată fata lui Boureanu după ce a fost bătută măr în club

4 februarie 2019 13:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ioana Boureanu a fost bătută cu bestialitate, într-un club de fițe din Capitală, în weekend. Agresoarele i-au spart capul, iar tânăra a fost transportată de urgență la spital, unde i-au fost puse copci. În urmă cu doar câteva minute, reporterii Click! au surprins-o pe minoră în compania tatălui ei, la IML.

Ioana Boureanu a suferit răni serioase, iar medicii i-au pus mai multe copci. Tânăra a ieșit bandajată pe față, de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Ioana alături de tatăl ei. Aceasta a încercat să își ascundă bandajele cu o șapcă, însă pe fața ei se văd clar urmele bătăii încasate în club.

Ioana Boureanu a ieșit bandajată și cu fața umflată de la IML

Ce spune Cristian Boureanu despre ce a pățit fata lui

Cristian Boureanu a declarat, în exclusivitate pentru Click!, următoarele informații: „Sunt la IML. Sunt într-o situație foarte delicată. Fiica mea a fost bătută, are capul spart. Am fost la medic și au cusut-o. I-au spart un pahar în cap fix ca în filemele de groază. Sângele a început să țâșnească...”.

Fostul poltician așteaptă să iasă certificatul medico-legal și urmează să depună plângere penală împotriva agresoarelor care au băut-o pe Ioana.

Fiica lui Boureanu se afla la majoratul unei prietene

Ioana Boureanu era în club cu prietenele, la majoratul uneia dintre ele. La un moment dat, tânăra s-a dus la baie, unde trei fete s-au năpustit asupra ei, doar pentru că a încercat să își facă loc printre ele. Au băutut-o măr și a fost nevoie de intervenția agenților de securitate ai clubului.

După acest episod, fiica lui Boureanu s-a dus la farmacie și și-a bandajat rănile, apoi s-a întors în club. Coșmarul adolescentei nu s-a oprit aici! Agresoarele o așteptau în club, unde au luat-o din nou la bătaie, de data asta într-un mod barbar. Bătăușele i-au spart capul Ioanei Boureanu, care a fost transportată de urgență la spital, unde medicii i-au pus copci. 

Mai multe