„Fă, ce vedetă ești tu?” Simona Trașcă vrea s-o prindă pe bătăușa care a lăsat-o cu sechele

7 mai 2017 14:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zilele trecute, Simona Trașcă, alias Pamela de România, a fost bătută măr de o femeie, într-un club de fițe din Capitală. Blonda nu știe cine este individa care a înjurat-o, a tras-o de păr și i-a dat câteva palme, fără să aibă vreun motiv anume. Simona a povestit, pentru Click!, cum s-a întâmplat totul.

«Eram în club cu amica mea. La un moment dat m-am dus la baie și vorbeam cu ea, mă uitam la bluza pe care o fată mi-o arsese din greșeală cu țigara. La un moment dat a venit această fată din spate și m-a împins și a început să urle: „Fă, vei că mă calci, nu te uiți pe unde calci?”, ceea ce mie mi s-a părut aiurea și nelalocul lui, având în vedere că eu nu-i stăteam în cale. A vrut să mă bată  și am prins-o de mâini ca să nu dea. Apoi a venit bărbatul ei și au sărit pe mine amândoi. Bodyguard-ul a venti să-i țină. După ce s-au mai calmat apele, ne-am dus în club, însă ei au stat la bar și m-au urmărit, erau puși pentru așa ceva, a fost premedidat totul. Tipa era îmbrăctă în trening, parcă pregătită să facă treaba asta. Îmi zicea într-una: „Fă, ce vedetă ești tu?”. La 4 am plecat liniștită, fără să mă gândesc la ce avea să se întâmple. Înainte să fac dreapta spre taxiuri, a venit fata asta în fugă, direct la mine, și-a strâns părul și a început să dea în mine. M-a pus la pământ. Bărbatul ei mi-a spus: „dacă ridici o mână la nevastă-mea, îți sparg dinții și fața”, apoi i-a zis nevestei „dă în ea cât vrei”», a povestit Simona Trașcă, pentru Click!.

Blonda vrea ca cei doi agresori să ajungă la închisoare: „Vreau să-și ia pușcărie, nu vreau bani, ci pușcărie cu executare. Am căzut jos și aînceput să dea în mine, m-au lovit la ca, la mâini, am încercat să-mi apăr fața. Au dat ca în sacul de box. M-au bătut, m-au sechestrat, totul a fost premeditat, sunt multe capete de acuzare. Am fost la IML, în zece zile mă duc să-mi ridic certificatul. Am rămasc cu urme pe corm, cucuie și iau nurofen pentru dureri de cap. Am avut noroc că eram cu o prietenă, pentru că putea să mă omoare. Am rămas cu sechele, când ies noaptea mi-e frică de oameni. Vreau să-i prindă poliția. Îi rog pe toți acești indivizi să îmi dea detalii despre ei”.

Mai multe