Fanii au rămas impresionați de vârsta Andreei Esca! Este ziua ei, iar mesajele de la Alexia și Aris au emoționat-o până la lacrimi

29 august 2024 14:14   Vedete românești

Astăzi, 29 august 2024, Andreea Esca a împlinit 52 de ani! Prezentatoarea știrilor Pro TV pare însă mai tânără cu 20 de ani! Și nici nu e de mirare! La cât de multă iubire și apreciere primește, vedeta este toată numai un zâmbet și radiază din plin. Dovadă stau și mesajele emoționante pe care prezentatoarea le-a primit de la copiii săi, Alexia și Aris.

Fanii au rămas impresionați de vârsta Andreei Esca! 

Aris și Alexia au decis să își surprindă mama vizitând-o în Grecia, acolo unde a mers alături de tatăl lor. Aceștia au spus că a fost pentru prima dată când prezentatoarea nu s-a prins că cei doi îi pregătesc un astfel de cadou. Imediat toți trei au postat mai multe imagini cu ei din vacanță, iar Andreea și-a exprimat bucuria și recunoștința.

Astăzi însă cei doi tineri au postat și câteva mesaje emoționante care cu siguranță au făcut-o pe Andreea să lăcrimeze, alături de mai multe poze și filmări împreună. Cea mai frumoasă, este de departe, imaginea cu toată familia împreună. Cei patru strălucesc de bucurie iar zâmbetele le ajung până la urechi.

La mulți ani celei mai bune mame și Fecioare! Celei care mi-a dat viață și m-a învățat cum să o trăiesc! Te iubesc!” este mesajul emoționant transmis de Alexia Eram pentru mama ei.

„La mulți ani, mama!”, i-a transmis și Aris.

Andreea Esca are sau nu operații estetice?

De altfel, fanii au rămas impresionați de ctât de bine arată Andreea Esca la 52 de ani. Atât la chip, cât și la corp. Întrebarea este însă: a apelat vreodată la operații estetice până acum?

Ei bine, iată că în urmă cu ceva vreme, prezentatoarea dezvăluia într-un interviu că nu este adepta intervențiilor estetice și că niciodată nu și-a făcut nici măcar o injecție. Pe de altă parte, are grijă să se mențină atât de bine printr-o dietă sănătoasă.

Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel. (…) Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa”, a susținut Andreea Esca într-un interviu, conform CIAO.RO. 

Mai multe