Andreea Esca, în costum de baie la 52 de ani. Cât de bine arată știrista de la Pro TV. FOTO

Andreea Esca se menține într-o formă fizică demnă de admirat la vârsta de 52 de ani. Ce imagini a postat știrista de la PRO TV din timpul vacanței din Grecia și cum au surprins-o copiii săi, Alexia și Aris, cu ocazia zilei sale de naștere, descoperiți mai jos. 

Andreea Esca / foto: Social media
Andreea Esca / foto: Social media

După o vacanță reconfortantă în Delta Dunării, Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au decis să meargă în vacanță în Grecia. Vedeta a avut parte de o surpriză de zile mari din partea copiilor săi, întrucât mâine, 29 august, va împlini 52 de ani. 

Cum arată vedeta în costum de baie 

Pe contul personal de Instagram, vedeta de la PRO TV a postat mai multe imagini din vacanța din Grecia. A apărut într-o ipostază în care apare rar - îmbrăcată în costum de baie întreg, roșu - în timp ce stătea la plajă alături de una dintre prietenele sale, lăsând totul la aprecierea fanilor. 

„Ce mișto sunteți!”, „Vacanță plăcută!”, „Andreea Esca, cam despre asta este viața! Te îmbrățișez cu toată energia mea de la Toronto!”, „Sunteți super!”, „Superbe!” - au scris câțiva internauți. 

Andreea Esca și prietena sa, la plajă în Grecia / foto: Instagram
Andreea Esca și prietena sa, la plajă în Grecia / foto: Instagram

Alexia și Aris Eram, surpriză pentru mama lor 

Împreună cu tatăl lor, Alexia și Aris Eram au decis în mare secret să îi facă o surpriză Andreei Esca. Cei doi tineri au plecat către Grecia, și au surprins-o pe știristă în timp ce lua micul dejun. 

„S-a mărit iar gașca după ce copiii mei, care sunt foarte, foarte misto, mi-au făcut surpriza să vină aici, ca să fim împreună de ziua mea! Chiar au reușit să facă în așa fel încât să nu mă prind! @alexiaeram pusese o poză dimineață de la cafenea, cu @arismelkior vorbisem la telefon… Tare m-ați făcut fericită! Vă iubesc și vă mulțumesc! În rest, cum știți deja… plajă, înot, mâncare bună. Acum aștept liniștită… 29 august”, a transmis Andreea Esca, pe pagina sa de socializare.

Andreea Esca surprinsă de copiii săi / foto: Instagram
Andreea Esca surprinsă de copiii săi / foto: Instagram

Sportul o ține în formă pe Andreea Esca 

Andreea Esca reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. În trecut, vedeta tv mărturisea faptul că acest lucru se datorează sportului pe care îl practică în mod regulat. 

„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață, dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat, orice s-ar întâmpla. Nu am fumat niciodată, nu știu dacă contează, alcool nu prea beau. Beau câte un pahar undeva, așa de gust. Nu e pasiunea mea! Dansez mult, îmi place muzica, am prieteni foarte simpatici, am o familie frumoasă. Toate aceste lucruri, la un loc, reprezintă cumva o viață sănătoasă”, a povestit Andreea Esca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net