Imagini rare cu Andreea Esca, din copilăria sa: „Alexia Eram zice că semănăm în prima poză.”

Andreea Esca a deschis cutia cu amintiri și a fost năpădită de sentimente puternice la revederea anumitor imagini cu ea din adolescența sa. Mai mult decât atât, știrista PRO TV a fost convinsă că fiica sa, Alexia Eram, îi seamănă foarte mult. 

Andreea Esca / foto: Arhiva Click!
Andreea Esca / foto: Arhiva Click!

Cu toate că în prezent are o carieră strălucitoare în lumea televiziunii, vedeta nu uită de anii copilăriei sale, de perioada în care era la început de drum în viață. 

Andreea Esca: „Aveam aproape 15 ani” 

Știrista a publicat mai multe imagini cu ea de pe vremea când era doar o adolescentă. Într-un din ele a găsit o asemănare puternică cu Alexia, însă totul a rămas la aprecierea fanilor. 

„Alexia Eram zice că semănăm în prima poză. Vi se pare? Aveam aproape 15 ani. În celelalte sunt mai mică. Doar în ultima cred că am vreo 17.”, a scris Andreea Esca pe Instagram.

„Aris seamănă foarte bine, aici se vede asta”, „Aris seamănă mai bine cu mama și Alex cu tata”, „Alexia seamănă foarte bine cu mama dumneavoastră, are ochii dânsei.”, au fost doar câteva dintre reacțiile celor din online.

Drama Andreei Esca pe care rememorat-o de curând

La scurt timp după victoria lui David Popovici de la Jocurile Olimpice de la Paris, Andreea Esca le-a povestit fanilor că există o situație care o întristează profund. Și-a amintit de copilărie, de când avea 6 ani și înota, și în fiecare zi după școală mergea la antrenament.

„Pentru că David Popovici a redeschis acest subiect care este o rană deschisă, de zeci de ani, pentru mulți dintre noi, aș vrea să vă spun o poveste, acum, că m-am mai calmat. La aproape jumătate de secol de la povestea mea, copiii din gâscă din imagine sunt toți bine. Diferența e că bazinul (căruia s-a schimbat numele în Lia Manoliu) de la interior stă închis de 6 ani ani, după ce, în paragină în care se afla, a mai înotat și un șobolan pe culoarul favoriților.

În baia din vestiar, ultima dată când am trecut pe acolo, dușurile erau smulse din pereți, iar cele care existau erau practic niște țevi fără cap. Despre toalete nu doresc să povestesc, că poate citiți la masă postarea mea. Cei de la sărituri în apă nu mai au în ce sări, și exersează pe niște saltele, că s-a închis și acest bazin, iar despre bazinul de afară … v-a povestit campionul nostru olimpic”, a scris Andreea Esca, pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Gigel Frone
question 2736480 1280 jpg
Dan Capatos și sotia sa,Monica Sursa Instagram
Banner Ana Socaciu
Banner Cezar Ouatu
bruce willis masina profimedia jpg
demi moore fara riduri profimedia jpg
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net