Florin Piersic, actorul care a încântat generații se întoarce cu zâmbetul pe buze după cumpăna vieții

12 august 2024 4:50   Vedete românești

Florin Piersic, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, cunoscut pentru rolurile sale memorabile din filme și piese de teatru, pare să fi depășit o perioadă dificilă din viața sa. După ce a trecut printr-o cumpănă serioasă, actorul își exprimă recunoștința față de cei care i-au fost alături, într-un mod care îl caracterizează: cu zâmbetul pe buze și cu o energie molipsitoare.

Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, Florin Piersic le-a mulțumit tuturor celor care l-au susținut în momentele grele. Într-un videoclip postat pe TikTok, actorul apare zâmbitor și plin de viață, confirmând că și-a revenit după problemele de sănătate. În stilul său inconfundabil, Piersic și-a exprimat bucuria de a fi din nou în fața publicului, subliniind că susținerea primită l-a ajutat să depășească momentele dificile.

Nu cred! Pentru că nu pot să cred! Pentru că sunt o mie de Florini în țara asta românească și numai pe Florin Piersic ați vrut să-l uitați. Dar nu l-ați uitat, pentru că dacă l-ați fi uitat eu nu vă vorbeam în clipa asta”, a spus marele artist, demonstrând că spiritul său jovial și dragostea pentru public rămân neclintite.

Citește mai multe pe canal33.

Mai multe