Florin Piersic, după toate problemele de sănătate prin care a trecut: „Mă recuperez și citesc cărți! Pentru mine nu vreau să existe cuvântul adio!”

12 septembrie 2024 8:00   Vedete românești

Marți, 10 septembrie, Dan Negru a reușit să aducă un zâmbet pe buzele fanilor printr-o întâlnire memorabilă cu îndrăgitul actor Florin Piersic. Vedeta de televiziune l-a căutat personal pe prietenul său de-o viață, iar întreaga conversație a fost urcată ulterior pe pagina de Facebook a lui Dan Negru. Discuția a fost plină de nostalgie, glume și sinceritate, oferind publicului un moment rar și emoționant.

Dialogul dintre cei doi a început într-un ton cald, demonstrând legătura strânsă dintre acești doi prieteni. „Te sărut puștiule, ce bine-mi pare că m-ai sunat, prietenul meu de-o viață!”, i-a spus Florin Piersic, evidențiind afecțiunea pe care o poartă pentru Dan Negru. Replica prezentatorului a venit prompt și plină de admirație: „Incredibilă voce, incredibil tonus”. La cei 88 de ani, Florin Piersic continuă să fascineze prin energia și prezența sa.

Citește pe canal33.

Mai multe