Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a pozat goală, cu posteriorul la vedere. Ipostaza în care a apărut Monica Hill. FOTO

28 martie 2024 15:00   Vedete românești

Monica Hill, fosta cucerire a lui Cătălin Botezatu, uimește din nou cu o fotografie sexy în mediul online. Modelul internațional a postat pe Instagram o poză extrem de provocatoare, care îi lasă la vedere posteriorul lucrat cu mare grijă la sala de fitness. 

Modelul în vârstă de 23 de ani, care în trecut a cucerit titlul de Miss România, s-a iubit cu celebrul creator de modă Cătălin Botezatu. Relațiile cu celebritățile masculine din showbiz-ul național și internațional, dar și frumusețea răpitoare, au adus-o deseori în vizorul presei. 

Monica Hill, fotografie interzisă minorilor!

Are un corp tras parcă prin inel și o siluetă demnă de invidiat. Pe lângă faptul că pare lipsită de „defecte”, Monica Hill a renunțat la prejudecăți și s-a lăsat fotografiată într-o ipostază sexy, în care apare cu posteriorul la vedere, stârnind invidia doamnelor și cucerind ochii privitorilor. 

Monica Hill: „A fost mereu lângă mine”

Cu toate că ea și Cătălin Botezatu au decis să meargă pe drumuri separate acum ani în urmă, îi leagă o frumoasă prietenie. În trecut, Miss România spunea despre renumitul designer că îi este un adevărat mentor. 

„Cătălin (n.r. Botezatu) a fost și va rămâne mereu mentroul meu, m-a ajutat foarte mult atât cu cariera mea, dar și din punct de vedere emoțional. A fost mereu lângă mine. Este unul dintre puținele persoane cu care îmi permit să discut despre orice”, a dezvăluit Monica Hill, într-o emisiune televizată. 

Tot atunci, frumoasa șatenă dezvăluia dorința sa de a avea un copil, când va simți că a venit momentul potrivit pentru a deveni mamă.

„Îmi plac foarte mult copiii și mi-aș dori foarte mult unul, dar nu cred că este momentul acum. Am 23 de ani și mi-aș dori să trec prin toate etapele vieții fără să le grăbesc. Deși am o relație bună cu iubitul meu, mi-aș dori să mai treacă timpul și să văd cum evoluează lucrurile. Nu aș vrea să îmbrac rochia de mireasă de mai multe ori”, a mai spus modelul, pentru Antena Stars.

Mai multe