Fotbalista Ana Manea a șters-o din viața ei pe fosta iubită. La ce decizie radicală a apelat românca

3 ianuarie 2024 16:46   Vedete românești

Ana Manea, tânăra de doar 22 de ani care și-a consolidat o carieră în lumea fotbalului, a luat o decizie radicală după despărțirea de fosta iubită, Lucia Escuer. 

În urmă cu aproximativ doi ani de zile, Ana Manea și-a recunoscut lesbianismul în mod public. A fost într-o relație cu Lucia, însă lucrurile au ajuns la final. Acum, fosta componentă a echipei de fotbal feminin ACS Atletic Drobeta a dat-o uitării pe fosta iubită. 

Ana Manea a „șters-o” din viața ei pe Lucia Escuer 

Românca s-a născut în județul Gorj, dar a părăsit România pentru a se muta în Italia. Și-a continuat cariera în fotbal, și în perioada în care juca la Caprera Calcio, a început o relație cu Lucia Escuer, o altă tânără care activa în aceeași echipă. 

Împreună au decis să plece în Spania, dar în toamna anului 2023 relația lor a ajuns la sfârșit. După acel moment, sportiva a decis să șteargă din social media toate fotografiile pe care le avea cu Lucia. A revenit în Italia și a semnat cu echipa feminină de fotbal de la Spezia.

Și-a anunțat sexualitatea pe rețelele de socializare 

Ultima dezamăgire din dragoste a determinat-o pe Ana Manea să își dorească să încerce o relație cu o fată. Atunci le-a transmis fanilor ei că a suferit din cauza fostului iubit, iar faptul că multe dintre colegele din România aveau relații cu persoane de același sex a determinat-o pe fotbalistă să nu spună „nu” încercării de a da o șansă fetelor.

Nu m-am mai înțeles cu prietenul meu, m-a făcut să sufăr. Colegele mele din România aveau relații cu alte fete. Sunt foarte multe fete așa, dar nu vor să arate.

Vedeam la ele, după care am zis că vreau să încerc cu o fată, că poate e altceva. Am văzut că e la modă. Am încercat, mi-a plăcut și acum am o iubită, e din Spania. Dacă vreți să știți mai multe”, spunea Ana Manea, în urmă cu doi ani.

Mai multe