Fotbalista Ana Manea a recunoscut că iubește o femeie: «Am încercat și mi-a plăcut»

Fotbalista Ana Manea, în vârstă de 19 ani, a recunoscut că trăiește o poveste de dragoste alături de o femeie. Sportiva locuiește de mai multă vreme în Italia.

Ana Manea a recunoscut că iubește o femeie. Sursă foto: Instagram Ana Manea
Ana Manea a recunoscut că iubește o femeie. Sursă foto: Instagram Ana Manea

Fotbalista din România, care a fost și la echipa națională, recunoaște că se iubește cu o femeie. Ana Manea, 19 ani, provine din Rovinari și era elevă a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Târgu Jiu. S-a mutat în Italia și aici a început o relație cu o femeie din Spania.

Ana Manea, relație de iubire cu o altă femeie

Ana Manea le-a spus prietenilor de pe Instragram despre povestea de iubire pe care o trăiește și a răspuns întrebărilor pe care le-a primit din partea fanilor. 

Am stat și cu băieți înainte, dar ultimul cu care am fost m-a făcut să sufăr. De când am venit aici în Italia, am zis să încerc. Am văzut că e la modă. Am încercat, mi-a plăcut și acum am o iubită, e din Spania. Dacă vreți să știți mai multe…” a declarat Ana Manea pe rețelele de socializare. 

Cariera Anei Manea

Ea era legitimată la ACS Atletic Drobeta din 2017, juca fotbal la o echipă din Severin și avea rezultate foarte bune și la atletism.

În toamna lui 2018, echipa din care făcea parte și Ana Manea, a încheiat turul pe locul doi, în seria I a Ligii a 3-a la fotbal feminin.

Sub comanda lui Daniel Ispas, ACS Atletic Drobeta evolua în formula: Lavinia Sporea – Ana Maria Ioniță, Georgiana Pozmac, Roxana Safta, Alexandra Inoveanu, Lavinia Erceanu, Roxana Sorescu, Cristina Vâlceanu, Ionelia Matei, Ana Manea și Roxana Radu. Din lot făceau parte și Daniela Condescu, Sidonia Giuverdea, Bianca Neagoe ori Bianca Gheorghiceanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net