Fotografia surprinzătoare postată pe rețelele de socializare de Daniela Crudu cu fiica ei, Daiana. Ce a spus vedeta despre partenerul său de viață: „Îți dai seama că nu știe..."

29 august 2024 11:05   Vedete românești

Daniela Crudu, cunoscută pentru aparițiile sale pe micile ecrane, își trăiește acum viața într-un mod complet diferit. Recent, vedeta a împărtășit cu fanii săi o imagine emoționantă alături de fiica ei, Daiana, și a oferit o privire rară în viața sa de familie, departe de lumina reflectoarelor. Deși ezită să posteze momente din viața sa personală, de data aceasta, Daniela a făcut o excepție și a postat o fotografie cu micuța ei, capturată în timpul unei plimbări în parc.

O nouă etapă în viața Danielei Crudu

Cu o siluetă de invidiat și îmbrăcată lejer în blugi scurți și tricou, Daniela Crudu și-a petrecut ziua la călușei cu fetița ei. Fotografia surprinde un moment de bucurie pură, subliniind schimbarea prin care a trecut vedeta. Daniela, care odinioară era cunoscută pentru ieșirile în cluburi și viața extravagantă, acum și-a dedicat viața complet celor dragi. „Nu mai ies în cluburi și viața de huzur a rămas o amintire. Mă concentrez doar pe cei dragi mie”, a declarat ea.

Daniela Crudu este mândră de fiica ei, Daiana, și nu ezită să o descrie ca fiind o fetiță cu o personalitate puternică și independentă. „Este o nebunatică. Are o personalitate foarte puternică și face numai ce vrea ea. Este o răsfățată, deci o să facă numai ce vrea ea, și el o să fie mai cuminte”, a spus Daniela, referindu-se și la băiețelul pe care l-a născut de Paște.

Un început de viață neașteptat

Povestea micuței Daiana nu a fost lipsită de provocări. Daniela a născut-o pe Daiana Maria înainte de termen, la 36 de săptămâni, de urgență, după ce fetița nu mai mișca. „Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă”, a mărturisit Daniela. Deși a fost o perioadă dificilă, vedeta a depășit cu succes aceste momente, iar acum nu-și poate imagina viața fără micuța ei.

Daniela Crudu este fericită alături de partenerul său de viață, despre care spune că este un sprijin imens pentru ea. „E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez”, a spus ea. Daniela apreciază foarte mult faptul că iubitul ei nu este interesat de celebritate și preferă să trăiască o viață discretă, alături de familia lor.

Mai multe